Onsdagens overgangsrykter – 10.juni

Chelsea er ‘eneste alternativ’ for Werner

Chelsea har seilet opp som storfavoritter til å signere tyske Timo Werner, i følge Sky Germany reporter Marc Behrenbeck.

De blå fra London er stadig nærmere en avtale med tyskeren, etter å ha forbigått Liverpool i kampen om signaturen til ettertraktede Werner.

I følge en kilde skal Frank Lampard & co være villige til å aktivere utkjøpsklausulen på 55 millioner euro. Utkjøpsklausulen går ut 15.juni, så mye kan skje på Stamford Bridge denne uken.

Tidligere skal Real Madrid, Barcelona, Manchester United og Liverpool vært på jakt etter tyskerens signatur.

Chelsea ‘tror’ Sancho blir United-spiller

Chelsea skal også være på jakt etter signaturen til Kai Havertz. I følge rykter skal Chelsea ha endret fokuset fra Sancho fordi de tror han kommer til å ende opp i Manchester United. Det melder ESPN på sine sider.

Den tidligere Man City-vingen skal være øverst på United’s ønskeliste i sommer.

Man Utd holder et øye med Martinez

Manchester United og Real Madrid skal begge være med i kampen om Lautaro Martinez før sommervinduet åpner.

Marca har rapportert at forhandlingene mellom Barcelona og Inter Milan blir lagt på is.Hovegrunnen skal være at italienerne ønsker å få hele overgangssummen betalt up-front.

Videre skriver Marca at United og Real Madrid følger med på situasjonen, og at begge skal være klare for å kaste seg inn i kampen.

Martinez has scoret 16 mål for Inter denne seasongen,

Osimhen til Liverpool?

Victor Osimhen sin agent, Osita Okolo, bekrefter at han har vært i samtaler med Liverpool og fire andre Premier League-klubber.

Etter rapporter om en avtale med Napoli, har Okolo forrtalt allnigeriasoccer.com at ingen avtale er på plass ennå. Samtidig bekrefter han interessen fra de forskjellige Premier League-klubbene.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds