Onsdagens Overgangsrykter

Wilfred Zaha kan være på vei til London-rival, mens Manchester CIty jakter Wolverhamptons kraftplugg, Adama Traoré. Her er dagens overgangsrykter:

Hektisk i Manchester

Nemanja Matic er åpen for å forlate Manchester United i januar, det melder Manchester Evening News. Serberen har bare startet to Premier League-kamper denne sesongen og 31-åringen skal være bekymret for spilletiden med EM i 2020 i tankene. Kontrakten til Matic går ut etter sesongen, men Manchester United har opsjon om å forlenge kontrakten ett år til.
Ole Gunnar Solskjær er kryptisk om Manchester United kommer til å kjøpe spillere i januar.
– Vi ser alltid på tabellen og spillere. Det kan bli ingen signeringer, det kan bli én eller to i januar. Men sommervinduet er den store og du kan ikke gjøre så mange gode signeringer i januar, sier kristiansunderen ifølge Evening Standard.

Van de Beek til manchester United?

Ifølge ESPN vurderer Ole Gunnar Solskjær å gjøre et fremstøt på Ajax-midtbanespiller Donny van de Beek i januar. Solskjær har fått grønt lys til å gjøre forsterkninger i overgangsvinudet.

Ifølge den anerkjente journalisten, presser Solskjær på for at United-direktør Ed Woodward skal frigi midler til spillerkjøp denne måneden.

Van de Beek har spilt for Ajax hele sin karriere og var en viktig del av laget som gikk til semifinalen i Champions League forrige sesong.

Zaha, Traore og Young kan skifte klubb i januar

Chelsea skal være interessert i å hente Wilfred Zaha, men Crystal Palace krever over 900 millioner kroner for kantspilleren. Det er The Express som skriver dette.

Ifølge Calcio Mercato er Manchester City lystne på å hente Adama Traore fra Wolverhampton. Spanjolen har scoret mot de lyseblå to ganger denne sesongen.

The Telegraph skriver at Aston Villa har tatt kontakt med Crystal Palace for å hente Christian Benteke tilbake til klubben.

Inter har allerede hentet Romelu Lukaku og Alexis Sanchez fra Manchester United denne sesongen. Nå skal også Manchester United-kaptein Ashley Young være på radaren til den italienske storklubben skriver Manchester Evening News.

Ifølge Daily Mail kan tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina være på vei tilbake til Premier League. Tom Heaton er ute med skade for Aston Villa, og Birmingham-klubben er lystne på å hente 37-åringen.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds