Onsdagens utvalgte Oddstips

Det ble til slutt en ok kveld igår. Leeds var ikke i nærheten av å gjøre jobben mot Newcastle i forhold til spillene våre. Kampbildet ble litt annerledes kampbildet enn jeg så for meg med tanke på at Leeds leda store deler av kampen.

Men ikke noe å få gjort med det, vi hever hodet og ser frem imot kveldens meny. 

Chelsea – Wolverhampton

Første stopp er Stamford Bridge. Chelsea – Wolverhampton. Thomas Tuchel ble igår presentert som ny Chelsea-Manager etter at Frank Lampard neste forventet må vi kunne si fikk sparken. En meget kul signering i mine øyne og tror for alvor Chelsea blir farlig neste sesong. Er vanskelig å si hvilket preg Tuchel klarer å sette på laget med å komme inn midt i sesongen. 

Det jeg forventer og tror idag er at Timo Werner blir å finne som spiss i en 4-3-3 Formasjon. Det tar oss videre til spillet vårt i denne kampen. Jeg tror det vil svinge av Chelsea ikveld, litt Hawai og en ganske så åpen kamp.

Chelsea Over 4.5 Skudd på Mål @ 1.72

Brighton – Fulham

Neste match ut er Brighton – Fulham, et ganske kjedelig oppgjør om man bare ser på papiret. Men fulham har begynt å vise seg fra nå og begynt å funnet ut av ting i forhold til hva de holdt på med på starten av sesongen. Ikke så mye å si om denne kampen her, tror det blir tett og jevnt. Spillet i denne kampen blir: 

Fulham over 3.5 Skudd på Mål @ 2.20

Kontringssterke med Ademola Lookman og Ivan Cavaleiro i spissen. Opp i mot seige stoppere til Brighton og kanskje verdens høyeste venstre back i Dan Burn. Spillerkort på noen av disse kan være noe og holde et øye med også.

Manchester United – Sheffield United

Siste matchen vi skal involvere oss i er Manchester United – Sheffield United. Manu som virkelig har funnet ut av ting nå har øyne på ligatittelen. Skal det være noe som helst sjans på det må Sheffield slås idag. Det tror jeg de klarer med grei skuring. Ser for meg en match med kanskje litt lite tenningsnivå, et united som tar ledelsen tidlig og dreper hele kampen. Men vi får se, kanskje Chris Wilder har et ess i erme.  

Manchester United +0.5 Kort Handicap @ 1.88

Mancehster United Pause/Fulltid @ 1.70 (H/H)

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds