Overgangsrykter 19. mai

Det er ikke lenge igjen før det atter en gang åpnes for at spillere kan signere for nye klubber, og det nærliggende sommervinduet har fått seg en skikkelig karamell etter at Harry Kane mandag gjorde det klart at han ønsker å forlate Tottenham før neste sesong.

Chelsea skal være desperate for å kuppe Dortmund-signerte Jadon Sancho denne sommeren. Ifølge The Sun har Abramovitsj et bud på 80 millioner pund klart, noe som ikke nødvendigvis er dømt til å få gjennomslag. Så gjenstår det å se om han punger ut det «lille» ekstra, eller om overgangsgeneral Marina Granovskaia klarer å snakke i land det som ville vært et kupp av en overgang, om budet går gjennom.

Haaland-kollega Thomas Delaney sniffes på av Southampton. Den erfarne dansken har blitt lenket til en Premier League-overgang flere ganger, og ESPN melder i dag at det skal være Southampton som har lyst til å prøve seg denne sommeren.

Som nevnt innledningsvis er Harry Kane lite interessert i å fullføre kontrakten sin med  Tottenham. 27-åringen har lyst på trofeer, og nøyer seg neppe med en overgang til noe annet enn en storklubb. Riktignok skal usikre kilder ha det til at en Jose Mourinho- og Roma-overgang er mulig. Det virker dog langt mer sannsynlig at en av Manchester-klubbene vil prøve å snappe ham opp i sommer.

Både Pep Guardiola og Ole Gunnar Solskjær har satt spørsmålstegn ved den angivelige prisklassen på godt over 100 millioner pund, men Solskjær bekreftet likevel etter det skuffende resultatet mot Fulham tirsdag kveld at en spissignering i sommervinduet er alt annet enn umulig.  Altså en spissignering til tross for at Cavani nettopp forlenget kontrakten sin med de røde djevlene.

Selv om Sheffield United rykker ned til Championship, kan det se ut som Sander Berge blir igjen i det gode selskap. Football London melder at Arsenal skal ha lagt inn et bud, som ryktes å være på om lag 20 millioner pund. Sheffield United skal på sin side ønske 10 millioner pund mer.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds