Overgangsrykter 23. desember

Selv om julepakker snart skal åpnes over hele det ganske land, er det på ingen måte pause i fotballverden av den grunn. Den største gaven av dem alle kan for mange komme så sent som i januar, og helt inn i nattetimene mot månedsskiftet til februar. Nok en gang tester vi tempen på overgangsmarkedet for å spekulere i hvem som spiller i hvilke drakter når vi snart sier takk og farvel til første halvdel av koronasesongen.

Adama Traoré er en av de mest ikoniske Wolverhampton-spillerne i stallen de står med i dag. Likevel har Wolves møtt på en kjip dupp i form, og med Jiménez ute med skade kan ikke de gulkledde sitte og vente mye lenger før det ødelegger sesongen deres. Leeds skal ifølge Sky Sports være interessert i å signere Traoré i januarvinduet, som kunne åpnet opp midler for Wolves. På starten av sesongen var det snakk om kontraktsforlengelse med Wolves, men disse skal da ha stagnert.

Tyskland-legende Lothar Matthäus var tidligere i uka ute og meldte om vår alles Erling Braut Haaland. Matthäus mener Haaland skal være klar for å bevege seg videre fra Dortmund, og ettersom gode spisser har vist seg å være mangelvare i internasjonal fotball er flere storklubber nevnt som potensielle kjøpere. Real Madrid har tidligere vært interessert, og nå skal Manchester City ha pekt ham ut som en sommervindusignering.

Manchester United-stopperne Phil Jones og Marcus Rojo møter interesse fra andre engelske klubber. Jones er ønsket hos West Brom, og Rojo har vekket oppmerksomheten til Newcastle.

Oleksandr Zinchenko spiller klubbfotball cirka én gang i halvåret, og er vel for tredjealternativ å regne i Peps bok. Reservebacken hadde en nydelig målgivende da City møtte Arsenal i ligacupen på tirsdag, og ville glidd rett inn i startelleveren i mange av de andre klubbene i Premier League. Et eksempel på klubb som kunne satt pris på ukrainerens ferdigheter er West Ham, i alle fall ifølge en tidligere ansatt i klubben. West Ham trenger forsterkninger etter kneskaden til Masuaku.

På den noten stenges rykteflommen for denne gang, og vi i Premier League Norge ønsker deg en gledelig jul!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds