Overgangsrykter – Cavani kan være på vei til Premier League

Cavani kan være på vei til Premier League, flere Premier League-klubber er på stopperjakt, og Manchester City skal rydde i stallen.

Både Arsenal og Manchester United skal ha lagt inn bud på Paris Saint-GermainEdinson Cavani, i følge den engelske avisen Metro. Nyheten stammer fra det spanske fotballprogrammet El Chiringuito, som melder om interessen fra de engelske klubbene.

Premier League-klubber på stopperjakt

The Express hevder at Chelsea er på midtstopperjakt og at klubben har gjort Issa Diop til hovedmålet i denne jakten. De blå fra London vest skal være villig til å by 40 millioner pund for West Ham-spilleren.

The Sun på sin side hevder at Nathan Ake er midtstopperen Chelsea vil ha i januar. Det vil de imidlertid kun gjøre dersom klubben finner en ny arbeidsgiver til Andreas Christensen, skriver avisen. Chelsea skal ha en tilbakekjøpsklausul på 40 millioner pund på Ake, som ble solgt til Bournemouth i 2017.

Også Tottenham, Arsenal og Manchester United skal ifølge El Desmarque være på midtstopperjakt. Den spanske kilden hevder nemlig at trioen er ute etter Samuel Umtiti, og Barcelona skal være villig til å selge frankmannen.

Tar Allegri over stafettpinnen etter Solskjær?

Massimiliano Allegri har gått arbeidsledig etter at han forlot Juventus i slutten av forrige sesong. Daily Mail hevder Allegri drøyer sin retur til treneryrket i håp om at han kan ta over Manchester United når Ole Gunnar Solskjær er ferdig der.

Manchester City vil gjøre en rekke endringer i stallen etter årets sesong, og ifølge The Telegraph vil klubben gjøre seks nye signeringer i 2020. Midtstopper og venstreback er høyest prioritet, men trolig skal også David Silva og Leroy Sané erstattes, påpeker avisen.

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt