Overgangsrykter: Manchester United må ut med 700 millioner

Sporting-kapteinen Bruno Fernandes (25) har vært på veldig mange lepper de siste ukene, igjen på grunn av en påstått nært forestående overgang til Manchester United.

Som i forrige vindu florerer det av rykter rundt den portugisiske landslagsspilleren, men ikke alt peker i samme retning. Sky Sports News mener likevel at alt tyder på at Fernandes spilte sin siste kamp for Sporting hjemme mot byrivalen Benfica fredag kveld. En overgang kan ifølge kanalen bli verdt opp mot 698 millioner kroner.

Etter å ha tapt 0-2 som følge av to seine scoringer fra Benfica-innbytter Rafa, skal Fernandes ha stått med bøyd hode i midtsirkelen fredag. Spillere og støtteapparat fra begge leire kom med trøstende ord til midtbanespilleren. Flere skal også ha sagt farvel til 25-åringen, og kanskje ønsket ham lykke til, skal vi tro Sky Sports‘ reporter på stedet.

ESPN melder at Manchester United nå har utløst en klausul i avtalen med midtstopper Eric Bailly (25), noe som gjør at den skadeplagede ivorianeren er bundet til klubben fram til sommeren 2022.

Blir Giroud værende i London?

Chelsea og Olivier Giroud (33) er muligens ikke ferdig med samarbeidet nå i januar, tross alle rapporter om mange klubber som er interessert i spissreserven fra Frankrike. Giroud og Inter skal ha støtt på problemer i forhandlinger om en overgang nylig, angivelig på grunn av uenighet om kontraktslengde, hevder L’Equipe.

Mens Inter skal ha foreslått en avtale på halvannet år, skal Giroud ønske seg en kontrakt som varer til sommeren 2022.

Kurzawa snart klar for Arsenal

Paris Saint-Germains venstreback Layvin Kurzawa (27) antyder ifølge Evening Standard at han nærmer seg en fullført overgang til Arsenal denne måneden. Kurzawa har gjort det klart at han nå blir representert av et britiskbasert agentfirma.

Skal vi tro Daily Express, så har Arsenal allerede blitt enig med PSG-backen om en femårskontrakt. Tabloidavisa skriver imidlertid at Kurzawa forlater Paris først til sommeren.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds