Overgangsrykter: Manchester United og Arsenal snuser på Meunier

 

I følge den franske avisen Le Parisien skal Manchester United ha Thomas Meunier på blokka. Premier League-giganten skal sterkt vurdere å tilby Meunier en kontrakt for å styrke bredden i forsvarsleddet. Meunier kan også bekle en kant- og midtbanerolle.

Belgierens kontrakt med PSG løper ut etter denne sesongen og er da mulig å signere på fri overgang.

Arsenal skal også ha backen på sin ønskeliste, og skal ha fulgt situasjonen i Paris nøye over lengre tid hevder avisen.

– Fernandes blir Manchester United-spiller

Det er Sky Sports News sin reporter James Cooper som melder at Bruno Fernandes sin overgang til Manchester United kommer til å skje.

– Jeg tror definitivt de nærmer seg når det kommer til prisen. Sporting Lisboa ønsker mer enn det Manchester United er forberedt på å betale. Vi vet at Marcos Rojo og Andreas Pereira nevnes som mulige deler av overgangen, men det kommer ikke til å skje.

– Det vil skje og jeg tror Solskjær ønsker spilleren så fort som mulig for å gi laget en gnist i fraværet av Paul Pogba og Scott McTominay, siteres Cooper på.

Young selges, Maguire blir ny kaptein

Harry Maguire er Manchester Uniteds nye kaptein, bekrefter Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse før møtet med Liverpool.

– Harry har båret kapteinsbindet, og han kommer til å fortsette med det. Han har kommet inn og blitt en leder i gruppa. Jeg er ikke overrasket, men jeg har blitt imonert over lederegenskapene hans, sier Solskjær.

Italienerne betaler ifølge BBC rundt 1,5 millioner euro for Young, som i utgangspunktet hadde kontrakt med United fram til sommeren.

– Ashley er 35 år til sommeren, og hvis han får en toårskontrakt et sted, mener jeg det er opp til han å gå for det. Vi kunne ikke tilby det. Han har vært en tro tjener for denne klubben. Han har vært kaptein og vunnet trofeer. Vi har spillere som kommer opp, så tiden var inne nå for at Ashley å prøve noe nytt, sier Solskjær om overgangen.

Jonathan Kodjia kommer ifølge Sky Sports til å forlate Aston Villa i dette overgangsvinduet. Kanalen skriver at angrepsspilleren snart lander i Doha, der han vil undertegne en avtale med det qatarske laget Al Gharafa.

Chelsea er favoritter til å signere RB Leipzig-stjernen Timo Werner, melder Bild. 23-åringen vakte nylig oppsikt da han uttalte at han ønsker å prøve seg i Premier League.

Manchester City skal ifølge Metro være opptatt av å beholde Leroy Sane, som ofte kobles til Bayern Munchen. Klubben skal ikke ha gitt opp håpet om å overbevise 24-åringen om å signere ny kontrakt.