Overgangsrykter onsdag 14. april

For bare noen dager siden kunne The Athletic melde om at Harry Kane har bestemt seg for at han vil forlate Tottenham. Enn så lenge er det ikke mer enn rykter, men interessentene står på rekke og rad, i for eksempel Manchester City, Manchester United, Chelsea, Real Madrid og PSG.

Det var fra før av kjent at Manchester United kunne tenkt seg å gi den engelske landslagskapteinen en plass på Old Trafford, men helgens krangel mellom Ole Gunnar Solskjær og tidligere Manchester United-manager José Mourinho skal ha satt en endelig kjepp i hjulet for at handelen skal kunne gå gjennom. Det melder The Sun.

Ifølge The Mirror kikker klubbledelsen i Tottenham Hotspur på Wolverhampton-manager Nuno Espirito Santo. Dette kommer frem i kjølvannet av ryktene om at det ikke akkurat er jappetid i Spurs-apparatet, og at ledelsen skal ha sett seg lei av «the special one», Jose Mourinho, sine kunster.

Samtidig skal Declan Rice være klar for å bytte rødnyanse på skjorta. Den defensive midtbanespilleren er muligens West Hams viktigste spiller, og en overgang til Manchester United skal være det han nå viser mest interesse for. Ifølge The Sun har disse ryktene direkte sammenheng med dialoger mellom Declan Rice og Manchester United-spillerne Luke Shaw og Harry Maguire, som fant sted under landslagspausen.

Det skal riktignok sies at dersom West Ham skulle klare Champions League-spill, vil det være lite sannsynlig at Rice beveger på seg.

The Telegraph kunne onsdag melde at Liverpool har fått beskjed av Wijnaldum om at alt håp ikke er ute for en kontraktsforlengelse.

Jesse Lingard skal være ønsket tilbake på Old Trafford. Playmakeren har enormt med momentum, og er under tvil Premier Leagues beste spiller. I alle fall er han i best form. Lingard skal selv ønske å bli i West Ham, og med en kontrakt hos Manchester United som går ut neste sommer, kan det bli aktuelt med salg denne sommeren.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds