Overgangsrykter – Zaha til Arsenal?

Wilfried Zaha skal være på vei ut portene på Selhurst Park, og Arsenal ryktes å være den sterkeste kandidaten til å signere den hurtige Palace-vingen.

Det er knapt et år siden Zaha signerte en ny lukrativ fireårs-kontrakt med Crystal Palace, med en svimlende ukelønn på nærmere 1,5 millioner norske kroner. For Palace betyr det trolig gode forhandlingskort, særlig ettersom flere klubber melder sin interesse.

I følgeThe Evening standard, flekser The Eagles muskler og ber om 100 millioner Pund for den ivorianske landslagsspilleren. Prislappen skal ha ført til at Tottenham har mistet interessen for Zaha. Heller ikke for 70m Pund, som var den tidligere prisen på Zaha, skal Tottenham ha vært interessert. En annen London-klubb som var linket til spilleren var Chelsea, men overgangsnekten gjør at en overgang denne sommeren blir uaktuell. Utestengelsen fra overgangsmarkedet varer til sommeren 2020.

Dermed kan det virke som Arsenal er den ledende kandidaten til å skaffe seg signaturen til Wilfried Zaha. The Gunners er ikke kjent for å punge ut summer i prisklassen Crystal Palace har tenkt seg. Foreløpig ser det ut som Arsenal vil tilby en pen sum, samt en eller to spillere i retur. Skulle det skje, vil det potensielt kunne være en meget god avtale for begge parter.

Arsenal bør kvitte seg med en del “rusk” i stallen før den kommende sesongen, og trenger å forsterke laget i flere ledd. Flere av spillerne som ikke er gode nok for et Arsenal-lag med ambisjoner om topp 4 og Champions League-spill, kan være gode tilskudd i Crystal Palace.

Uten å spekulere for mye rundt spillere som kan være på vei til Selhurst Park, kan Mustafi, Xhaka og Iwobi være sannsynlige alternativer i en potensiell byttehandel.

Større artikkel, med flere overgangsrykter, kommer i løpet av dagen!

Tirsdagens overgangsrykter

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds