Overgangsrykter: Zaha vil til Chelsea

Her er dagens overgangsrykter:

Alderweireld “snart klar” for Manchester United

Tottenham-spiller Toby Alderweireld kan være på vei til Manchester United, i følge the Mirror.

Spurs krever 75 millioner Pund for stopperen, noe United ikke skal være villige til å betale. Alderweireld har bare ett år igjen av kontrakten med Tottenham.

Manchester United skal også være interessert i  Yerry Mina dersom Toby Alderweireld blir for dyr. Harry Maguire var på radaren til Man Utd tdligere i sommer, men klubben var ikke villige til å møte kravet på rundt 700 millioner kroner for den engelske midtstopperen.

Yerry Mina har blitt en populær mann etter et godt VM for Colombia. Midtstopperen scoret tre mål på tre kamper, og sørget for ekstraomganger mot England med sin tredje scoring i mesterskapet.

.

Zaha vil til Chelsea

Crystal-Palace spilleren skal ha sagt til lagkameratene at han vil forlate klubben

Ifølge the Mirror, vil Wilfried Zaha forlate Crystal Palace til fordel for Chelsea. Den 25 år gamle Ivorianeren nekter å forlenge med “The Eagles”.

Stamford Bridge kan altså bli Zaha’s nye hjemmebane, og i følge ryktene skal han være villig til å legge inn en offisiell “transfer request” om han ikke får ønsket sitt oppfylt.

Wolves kan sette klubbrekord

Wolves punger ut for signaturen til Middlesbrough-vingen Adama Traore, i følge The Telegraph.

Traore viste lovende takter i  Premier League i 2016/2017. Forrige sesong leverte han bunnsolide 5 mål og 10 assists på 36 kamper for Middlesborough. Wolverhampton har tidligere fått avlsått et bud på 12 millioner pund, men skal nå være villige til å utløse utkjøpsklausulen på 18 millioner pund.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds

%d