Overgangsrykter – Desperate Arsenal snuser på Eriksen

Det er offisielt blitt desember måned, og om en måneds tid blir det liv og rør i både lommebøker og supporterhjerter. Her kommer månedens første overgangsrykter.

Olivier Giroud har tjenestegjort over lang tid i England. Mannen som har gitt både skorpionspark og lært en hel verden hvordan man skal heade en ball skal nå være på vei bort fra Chelsea, ifølge Sky Sports.

For øyeblikket er både Inter Milan og Inter Miami fysne på franskmannen, men om han selv ønsker å bli involvert i noen nevneverdig grad når Frankrike spiller sitt neste mesterskap har han fått beskjed om å legge klubbkarrieren på is. Den erfarne spissen har ikke uttrykt noen misnøye med å være fast inventar på Chelsea-benken, men det ville gitt mening om han vil gjøre et siste støt i karrieren – i og med at han nå er blitt 34 år.

I tillegg skal AC Milan være ute etter å ha en ordentlig Zlatan-backup, etter å ha kjent på sårbarheten de merker i skadefraværet hans. Derfor kan det bli tøffe forhandlinger om Giroud.

Chelsea kan signere Alaba i januar

I og med at Bayern-stopper David Alaba blir for Bosman-spiller å regne fra januar skal Chelsea være ivrige etter å signere ham. Den svært talentfulle 28-åringen har mange gode år igjen, og enn så lenge virker det som om Chelsea-banken ikke er ute etter å stoppe investeringene sine.

Fun fact: om Alaba og de andre Chelsea-signeringene fra i sommer fortjener plass i startelleveren for Lampard, vil syv av elleve spillere i Chelseas foretrukne ellever være spillere som i starten av 2020 spilte på helt forskjellige steder i verden.

Messi til Manchester City?

Lionel Messi fikk journalister over hele verden til å dyppe fjær i blekk da han uttrykte ønsket sitt om å bytte klubb. På et tidspunkt var oddsen så lav som 1.80 for at han kom til å spille for en annen klubb etter overgangsvinduet var stengt.

På grunn av at Messi var lovpålagt å spille ferdig sesongen under sin nye manager Ronald Koeman, så historien sin midlertidige slutt i at Messi skulle spille ferdig sesongen ikledd Barcelona-drakt, og komme til Manchester City etter ferdigspilt sesong.

Alder og lønn skal være problemer som har satt kjepper i hjulene for overgangen, og det skal nå være uaktuelt for Pep og co å signere Lionel Messi til sommeren. Selv om Messi på nobelt vis holdt hodet hevet og fortsatte å spille for Barcelona denne sesongen, er det usikkert om han kommer til å ha lyst til å signere en ny kontrakt når sommeren kommer.

Skal byrival Manchester United inn og prøve seg?

Desperate Arsenal snuser på Eriksen

Dessverre har ikke overgangen til Christian Eriksen blitt så glamorøs som han kanskje hadde håpet. Lite spilletid og seig oppstart i Inter har gitt liv til diskusjonen om hvor han kan ta veien videre, og etter å ha levert tro tjeneste i Nord-London før er det et visst rødkledd London-lag som kunne trengt en mann med hans kvaliteter.

Arsenal har skuffet enormt etter Aubameyang signerte en ny avtale, og det er sannelig ikke godt å si hva som skal løfte dem opp fra gropen de befinner seg i. Signerer Arsenal Eriksen er det muligens en start, i og med mange mener det er en spiller med kvaliteter som Arsenal mangler per dags dato.Overgangsryter – Desperate Arsenal snuser på EriksenLes da

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds