Partey linkes til Manchester United og Arsenal

Partey linkes til Manchester United og Arsenal

Thomas Partey har snakket om fremtiden i Atletico etter rykter om en mulig overgang til både Arsenal og Manchester United.

Ryktene tiltok i styrke etter at Arsenal-manager, Unai Emery, ble sett på tribunen i Atleticos sesongavslutning. I tilleg til interessen fra Arsenal
skal Manchester United også ha fått øynene opp for midtbanespilleren. Rapporter sier at Partey skal ha en utkjøpsklausul i kontrakten på rundt 50 millioner euro.

I følge BBC skal Partey ha sagt følgende om ryktene rundt overgangen til Premier League:

” Det er vanskelig for meg å uttale meg om interessen fra andre klubber, fordi i neste øyeblikk blir det til overskrifter som – Thomas Partey ønsker seg bort fra Atletico. Jeg fokuserer på å spille fotball, det er det som gjør meg glad”

Videre fortsatte Partet med å understreke hvor viktig det er for han å spille fotball, og at han er heldig som får spille på det nivået han spiller på. “Så lenge klubben er fornøyd med meg, er jeg fornøyd”, avsluttet han.

En utkjøpsklausul på 50 millioner euro kan fort bli et hinder for Arsenal . Dersom de ikke evner å kvalifisere seg til Champions League neste sesong, er budsjettet for overganger denne sommeren på rundt 50m pund.
Skulle laget fra nord-london derimot vinne Europa League-finalen mot Chelsea, vanker det 20-30 millioner pund ekstra i overgangsbudsjettet.

Les også: Overgangsrykter – Zaha til Arsenal?

I Atletico Madrid bekler Partey den defensive midtbanerollen, men innehar ferdigheter til å fungere i en mer balansert rolle på midtbanen. For Manchester United kan det bety en fullgod erstatter for Ander Herrera, som nylig forlot klubben.

Det gjenstår å se om en av de to nevnte klubbene snapper opp Thomas Partey denne sesongen

Herreras neste eventyr  utspiller seg sannsynligvis i Paris.

Tidligere har Nettavisen rapportert at spilleren og Paris Saint-Germain har kommet til enighet om de personlige betingelsene, og Paris-klubben skal anse baskeren som et viktig tilskudd på midtbanen fra neste sesong av.

Onsdagens overgangsrykter

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds