Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som Spurs-manager, det melder Tottenham på sin Twitter-profil.

47-åringen som tok Tottenham til forrige sesongs Champions League-finale, som endte med 0-2-tap for LIverpool, er nå ferdig som manager i Nord-London-klubben.

Argentineren har vært manager i klubben siden 2014.

Etter Champions League-finalen har det derimot gått nedover for Pochettino og Tottenham. Etter tolv serierunder ligger klubben på 14. plass i Premier League med 14 poeng.

Tottenham bekrefter på sine sider at også assistentene Jesús Pérez, Miguel D’Agostino og Antoni Jiménez også følger den karismatiske argentineren ut dørene på Tottenham Stadium.

Denne sesongen har overhode ikke fungert optimalt for Tottenham, som ligger helt nede på 14. plass i Premier League etter 12 kamper spilt. De står totalt med tre seire, fem uavgjort og fire tap denne sesongen.

– Vi var motvillige i denne avgjørelsen, og det er ikke en avgjørelse som styret har tatt lett på, eller gjort uten tanke, sier styreformann Daniel Levy i den offisielle presseuttalelsen.

– Dessverre så har hjemlige resultater på slutten av sist sesong, og starten av denne sesongen vært ekstremt skuffende. Det er styrets oppgave å ta vanskelig avgjørelser, denne var ennå mer vanskelig med tanke på de øyeblikkene vi har hatt med Mauricio og hans trenerteam. Men vi gjør dette for klubbens beste, sier Levy videre.

Saken oppdateres

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds