Pochettino: – Klar for ny utfordring i Premier League

 

2019/2020-sesongen startet svakt for Tottenham og det ble stadig mer og mer skriverier rundt Pochettino og at han ikke lenger «var seg selv».

Det endte til slutt med at Pochettino fikk sparken, og José Mourinho ble hentet inn som erstatter for argentineren.

Pochettino: – Klar for ny utfordring

Etter at han forlot Nord-London-klubben har argentineren blitt koblet med en rekke andre jobber. Både Manchester United og Bayern München har blitt nevnt.

Enn så lenge står han imidlertid uten trenerjobb. I et ferskt intervju med Sky Sports gir han imidlertid nå klar beskjed om at han er klar for nye oppgaver.

Pochettino smiler igjen - klar for ny jobb
Foto: Clive Rose – Getty

– For å være ærlig, jeg ville elsket å jobbe videre i Premier League. Det kommer nok til å bli vanskelig, jeg vet det, og enn så lenge må jeg bare vente og se hva som skjer, sier Pochettino i Sky Sports-podcasten «In the Pink».

Fotballtreneren sier han har brukt tiden godt siden han ble arbeidsledig.

– For meg har det vært en tid med restitusjon. Jeg har fokusert på meg selv, men jeg er alltid klar, for i fotball kan det alltid skje noe, så du må være klar, sier han.

– Jeg er klar og venter på en ny utfordring. Jeg har troen på at den neste utfordringen kommer til å bli fantastisk, sier argentineren videre.

– Har lagt merke til ryktene

Pochettino ønsker ikke å snakke om konkrete klubber eller ryktene som har versert den siste tiden om ulike jobber, men medgir at han har fått med seg noe.

– Jeg har vært i Argentina, i Qatar og i Spania. Jeg har Jesus Perez (Pochettinos assistent i Tottenham) som følger litt med på det som skjer i nyhetene, og jeg har lagt merke til at det har vært litt rykter, sier manageren.

Pochettino har lang erfaring som Manager i Premier League. I tillegg til fem år i sjefsstolen i Tottenham, var han manager for Southampton i en og en halv sesong.

Blir det retur til Premier League, er det sannsynlig at Manchester United er neste destinasjon.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds