Pogba avslår Manchester City-tilbud – tre storklubber interesserte

Paul Pogba (29) har takket nei til å spille for Manchester City neste sesong. 

Det melder nettstedet The Athletic mandag formiddag.

Fredag kveld ble det publisert flere rapporter om at Manchester City var interesserte i å hente 29-årige Paul Pogba fra byrivalen.

Franskmannen er ikke forventet å signere en ny kontrakt med Manchester United og vil trolig forlate klubben som er fri agent om en måned, skriver Athletic.

Nettstedet melder at Guardiola ser på Pogba som en realistisk kandidat til å styrke midtbanen til de lyseblå denne sommeren.

Manchester United star Paul Pogba sends transfer message to Pep Guardiola  amid interest from Manchester City – The Man United Fans

Denne overgangen vil ikke skje, ettersom Pogba har takket nei til en overgang til byrivalen til fordel for “større” tilbud hos andre klubber, skriver The Athletic.

Til tross for Pogbas forhold til United, hvor han har tilbrakt åtte år, er det forstått at midtbanespilleren skal ha vurdert City-tilbudet grundig, skriver nettstedet.

Ifølge The Athletic er Real Madrid, PSG og hans tidligere klubb Juventus de tre mest sannsynlige destinasjonene for franskmannen.

Pogba kom til Old Trafford for andre gang i 2016 for en sum på nesten én milliard kroner, men perioden hans i United-drakt har ikke gått som forventet. 29-åringen ser nå ut til å forlate de røde djevlene denne sommeren.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds