Potensiell erstatter på tribunen da Chelsea tapte mot Villa

En tidligere Real Madrid-manager ble sett på Stamford Bridge da Chelsea opplevde enda et knusende hjemmetap i Premier League.

Ollie Watkins’ scoring i andre omgang sendte Chelsea til sitt tredje ligatap for sesongen, etter også å ha tapt mot West Ham United og Nottingham Forest.

Presset øker allerede på Pochettino, som tok over manager-jobben i klubben denne sommeren.

Den 51 år gamle argentineren har bedt om tålmodighet i lys av Chelseas elendige start på den nye sesongen.

Lopetegui aktuell som ny Chelsea-manager?

Men hvis Todd Boehly skulle trekke støpselet for den tidligere Southampton-, Tottenham- og Paris Saint-Germain-sjefen, kan Julen Lopetegui erstatte ham som trener?

Vel, Lopetegui var til stede på Stamford Bridge for Chelseas siste tap, ifølge Birmingham World.

Spanjolen, som ledet Wolves forrige sesong, ble sett både på vei inn og ut av en VIP-suite og sies å vente på en retur til Premier League.

Han hadde en kort periode hos Wolves, der han ledet klubben til en 13. plass på tabellen. Den 57 år gamle treneren forlot Midlands-klubben om sommeren.

Lopetegui, som har vært trener for Real Madrid, Sevilla og Spanias nasjonallag, har vært uten jobb siden han forlot Wolves, men ser ut til å ha øynene rettet mot en trenerjobb i Englands toppdivisjon.

Chelsea-laget må “vokse opp”

Pochettino sa derimot at Chelsea-laget hans må “vokse opp” etter tapet mot Villa.

“Vi må vokse som et lag, ikke bare på individuell basis,” sa han. “Jeg tror spillere som Nico, som er så unge og opplever Premier League, trenger tid.

“I denne type kamper konkurrerer vi og vil vinne, og fotball handler om å vinne. Men også spillere, når de er unge, trenger å lære, erfare og gjøre feil. Derfor er vi skuffet, fordi det er for mange situasjoner som dette.”

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds