Premier League Viaplay - Nå koster det mindre for Premier League

Det blir litt billigere å se Premier League neste sesong

Når Premier League-sesongen sparkes i gang i august, er det Viaplay som er norsk rettighetshaver. Med den kommende totalpakken kan seerne strømme samtlige kamper.

Premier League kommer til Viaplay. Fra og med 2022/23-sesongen og seks år frem i tid vil man kunne se verdens mest populære fotballiga på strømmetjenesten.

Nå presenterer Viaplay totalpakken man må ha for å kunne se Premier League her til lands. Pakken vil hete Viaplay Total, prisen for å se Premier League blir kr. 649 i måneden, og man vil kunne kjøpe tilgang til den senere i sommer.

I tillegg til Premier League vil man også kunne strømme alt annet av Viaplays sportsinnhold, som alt av våre rettigheter innen engelsk og internasjonal fotball – I tillegg til Formel 1, vintersport og håndball, for å nevne noe. Man får også tilgang til Viaplays film- og serieinnhold.

Den eksisterende sportspakken vil endre navn til Viaplay Medium, og vil inneholde det samme som i dag – Altså alt innhold utenom Premier League-fotball. Prisen på Viaplay Medium blir kr. 349 i måneden.

Alle kunder som i dag har Viaplay Total-pakken vil bli overført til Viaplay Medium. Det vil si at kunder som ønsker seg den nye Viaplay Total-pakken med Premier League selv må oppgradere sitt abonnement.

Får mer for pengene

Kundene betaler 50 kroner mindre hos Viaplay neste sesong enn de har gjort med årets rettighetsinnehaver, Tv2. Prisforskjellen er liten, men kundene får langt mer for pengene hos Viaplay enn de har gjort hos TV2.

Kvaliteten på film og serier som er inkludert i abonnementet er langt bedre enn hos TV2, i tillegg til at man får et stort utvalg av sportsrettigheter. Deriblant topp internasjonal fotball – I tillegg til Formel 1, vintersport og håndball, for å nevne noe

Viaplay TOtal

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds