Premier league-klubber kniver om engelskmann

 

Arsenal på spillerjakt

Arsenal har intensivert spillerjakten og ryktene om hvem som kan være på vei til klubben blir stadig flere.

Klubben håper blant annet på at David Luiz kan bli en viktig brikke i overgangsmarkedet i sommer. Thiago Silvas kontrakt med PSG går ut i sommer, og Arsenal håper at Luiz kan lokke landsmannen til London. Kilde: Le10 Sport. 

En annen spiller som kan være på vei til Arsenal i sommer, og lenge har vært linket til klubben, er Atletico-spiller Thomas Partey.

Arsenal skal være veldig interessert i Ghaneseren, men er ikke villige til å innfri Atletico Madrids krav om en overgangssum på rundt 450 millioner norske kroner.

 

Manchester City og Chelsea kjemper om Aké

I følge Athletic, skal både Manchester City og Chelsea være interessert i å signere Bournemouths Nathan Aké i løpet av sommeren.

Chelsea solgte Aké til Bournemouth for 20 millioner britiske pund i 2017, men i følge ryktene er ikke klubben villig til å selge stopperen med mindre noen blar opp det dobbelte for engelskmannen (40 mill pund).

En annen spiller som kan være på vei inn dørene på Stamford Bridge er Angel Gomes. Gomes har ikke signert ny kontrakt med Manchester United, og i følge Independent skal Chelsea være interessert i å tilby 19-åringen en kontrakt.

Kontrakten med Manchester United gikk ut ved månedsskifte.

Manchester United nekter å bla opp for Sancho

Sk Sports melder at Manchester United nekter å betale 50 mer enn 50 millioner pund for Jadon Sancho. Vingen skal selv være lysten på en retur til England, men Dortmund ønsker ikke å selge for mindre enn 100 millioner pund – eller 1.2 milliarder norske kroner.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds