Premier League vil nekte spillerne å reise til røde land

Alle Premier League-klubbene vil nekte å la spillerne sine reise til røde land kommende landslagspause. Det bekrefter Premier League på sine hjemmesider.

Avgjørelsen ble tatt blant Premier League-klubbene for å unngå at spillerne må i ti dagers karantene når de returnerer til England. Sky Sports skriver at nesten 60 Premier League spillere var forventet å reise til rødlistede land.

Dersom spillerne måtte gått i karantene ville de gått glipp av to runder i Premier League, samt ulike cupkamper.

I en uttalelse skriver Premier League: “Premier League-klubbene har i dag motvillig, men enstemmig bestemt seg for ikke å slippe spillere til landskamper i rødlistede land.”

“Klubbenes avgjørelse, som er sterkt støttet av Premier League, vil gjelde for nærmere 60 spillere fra 19 Premier League-klubber som skal reise til 26 rødlistede land under landslagsperioden i september, står det videre.”

Argentina, Brasil og Egypt er blant landene som er rødlistet av Storbritannias regjering. Stjernespillere som Mohamed Salah, Richarlison og Emiliano Martinez må altså stå over viktige kvalifiseringskamper til VM i Qatar for sine respektive landslag.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds