To nye spillere i Premier Leagues “Hall of Fame” – se hele listen

Wayne Rooney og Patrick Vieira innlemmes begge i Premier Leagues prestisjetunge “Hall of Fame” i 2022. 

Premier Leagues “Hall of Fame” er en prestisjetung pris som anerkjenner prestasjonene til de beste spillerne i ligaen, siden den ble dannet i 1992.

Premier League ser på “Hall of Fame” som den høyeste individuelle æresprisen en spiller kan oppnå.

Thierry Henry og Alan Shearer var de to første spillerne til å bli innlemmet i “Hall of Fame” da konseptet ble innført i 2021.

Deretter har legender som Eric Cantona, Roy Keane, David Beckham, Dennis Bergkamp, Frank Lampard og Steven Gerrard fulgt etter.

Onsdag kunne Premier League avsløre på Twitter at Patrick Vieira og Wayne Rooney er de nyeste medlemmene i “Hall of Fame”.

Everton og Manchester United-legende Rooney scoret 208 mål på 491 kamper i Premier League. Engelskmannen er Uniteds toppscorer gjennom tidene og vant fem ligatitler med de røde djevlene før han la skoene på hylla i 2021.

Arsenal legende Patrick Vieira var kaptein for klubbens kjente “Invincibles” lag i 2003/2004 som gikk en hel sesong ubeseiret i Premier League. Arsenal er den eneste klubben som har oppnådd denne bragden i Premier League historien. Midtbanespilleren spilte 307 kamper i Premier League og vant seriegullet tre ganger med The Gunners.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds