Priskutt på Sancho

Januarvinduet er historie, og det går ned som et av de aller mest tørre overgangsvinduene noensinne. Allerede nå er det likevel snakk om store sommersigneringer, og som følge av koronaøkonomi skal Sancho være et stort steg nærmere Manchester United.

Du har lest overskriften før. Jadon Sancho kommer til Manchester United. Mediestormen har dempet seg, og overgangen ble så vidt nevnt i januarvinduet. Nå rapporterer tyske Sport Bild at landskapet har endret seg i det skjulte.

Manchester United fikk beskjed om å måtte punge ut 120 millioner euro hvis de ville signere Sancho i sommer. Forhandlingene og ordvekslingene om Sancho ble betente, og for mange var overgangen i ferd med å bli et prakteksemplar på den gale storklubben med for mye penger.

Så langt denne sesongen har den tidligere Manchester City-spilleren scoret 8 mål og gitt 13 målgivende etter 24 kamper fra start for Dortmund. Nå skal klubben for første gang velvillig være klare for å gi slipp på 20-åringen.

Omsetningsmessig regnes det i år med at Dortmund vil gå 75 millioner euro i minus, og å tviholde på Sancho skal ikke lenger være aktuelt. 100 millioner pund skal være prisen som må matches for at Dortmund går med på salg i sommer.

Britiske The Guardian meldte at de personlige betingelsene mellom Sancho og Manchester United var på plass allerede i sommer.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds