PSG er interessert i Pogba

Midtbanestjernen avslo ny kontrakt

Midtbanestjerne Paul Pogba har bare 12 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Manchester United, og forsøk fra klubben på å signere spilleren til en ny kontrakt har så langt feilet. Det er derfor en mulighet for at Pogba vil være på vei bort fra United til en ny klubb. Et lag som har uttrykket interesse for den franske landslagsspilleren er Paris Saint-Germain. Det er ikke blitt sendt noe bud fra PSG enda, men det er ikke godt tegn for de som ønsker at Pogba skal forbli i United at han har valgt å avslå et kontraktstilbud med verdi på 50 millioner pund.

Uten en kontraktsforlengelse kan United se seg tvunget til å selge 28-åringen slik at de får noe tilbake for han, istedenfor at han går gratis til en annen klubb neste sommer. Hvis United ikke klarer å overtale Pogba til å forplikte seg til klubben med en ny kontrakt og dermed ser seg nødt til å selge han, blir spørsmålet hvor mye de vil kreve for han? Sannsynligvis kan de selge han for en høy pris, ettersom han er regnet som en spiller i verdensklasse. Likevel, hvor mye United kan få for Pogba avhenger av hvilken klubb som ønsker å hente han. Det er i hvert fall to klubber som angivelig er interessert, den ene er Pogbas gamle klubb Juventus hvor han har gode minner fra. Den andre klubben er PSG, som er en klubb med et svært overgangsbudsjett.

Fremtiden til Pogba er langt i fra avgjort, det er ikke utenkelig at United klarer å beholde tross alt som har skjedd til nå. Siden Pogba selv har uttrykket ønske om å forlate klubben så tyder skriften på veggen at Pogba ikke vil forbli United spiller lenge. For Pogba sin del vil han minste fall ha to gode valgmuligheter å velge mellom i Juventus og PSG.

Toby Alderweireld forlater Tottenham

Etter seks år i London og Tottenham Hotspurs har den 32 år gamle belgieren bestemt seg for å forlate klubben. Hans nye lag ligger i Qatar og heter Al-Duhail SC, de betalte Tottenham 13 millioner euro forsvarsspilleren. Til sammen spilte Alderweireld 236 kamper for Tottenham og hjalp laget å komme til Champions League finalen i 2018/19 sesongen, der Tottenham gikk på et 2-0 nederlag mot Liverpool.

Sammen med landslagskamerat for Belgia Jan Vertonghen formet Alderweireld et solid stopperpar som motstandere alltid hadde vanskeligheter med å bryte igjennom. Både som person og spiller vil han bli savnet i Tottenham, mens Al-Duhail SC vil få en spiller med gode ferdigheter som gir alt for laget slik alle Tottenham supportere har erfart.

Øvrige rykter og overganger

London klubben Chelsea er nære på å signere målvakt Marcus Bettinelli gratis fra Fulham. I Chelsea er han ventet å være lagets tredjekeeper bak Edouard Mendy og Kepa Arrizabalaga. Dette er ikke den mest spennende signeringen for Chelsea supportere, men det er ingen grunn til å være oppgitt ettersom laget sannsynligvis kommer til å styrke stallen med noen midtbane og angrepsspillere før overgangsvinduet stenger. I mellom tiden er det viktig for klubben å fylle på andre mangler Chelsea stallen har.

For Everton og lagets nye manager Rafael Benítez er det grunn til å gi seg selv en liten klapp på skulderen med deres nye signering Demaraj Gray. Kantspilleren er signert for 2 millioner euro fra Bayer Leverkusen og Bundesligaen, hvor han dessverre ikke nådde helt frem. Tidligere har Gray vært i Leicester City der han har prestert på et godt nivå. Dette er en interessant spiller og signering for Everton, ettersom overgangen ikke har kostet dem mye og siden Grey er en kantspiller og dekker dermed et behov Everton trenger. Hvis Gray ikke får det til i hans nye klubb er det selvfølgelig synd både for han og Everton, men ettersom overgangssummen var såpass lav var det en risiko som var verdt å ta. Skulle Gray klare å utmerke seg på Goodison Park vil denne overgangen vise seg å være en strålende signering for Everton og manager Benítez.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds