Rangnick: – 4. plass er det beste vi kan få

Midlertidig Manchester United-manager Ralf Rangnick har innrømmet at 4.plass er det beste klubben kan håpe på denne sesongen. 

Rangnicks United ligger på femte plass i Premier League i forkant av tirsdagens hjemmekamp mot Brighton. De røde djevlene ligger kun ett poeng bak West Ham på fjerdeplassen, med en kamp mindre spilt.

Topp fire-rivalene Arsenal, Wolves og Tottenham, derimot, har alle færre kamper spilt enn United. Chelsea ligger syv poeng foran på tredje plass.

Manchester United interim manager Ralf Rangnick admits his side will struggle to finish inside top three.

På pressekonferansen i forkant av Brighton-kampen sa Rangnick: “Nå er fjerdeplass akkurat det vi trenger. Det er det beste vi kan få ut av Premier League. Så ønsker vi også å avansere i Champions League, noe som ikke blir lett, men i Premier League er målet fjerdeplass. Det er det vi streber etter.”

“Angående neste sesong så har jeg nå vært her i 10-11 uker, og ja, jeg vet hva som må til for at klubben igjen skal bli det den vil, men tiden er ikke inne for å diskutere det. Nå handler det om kampen tirsdag, kampen søndag og de neste ukene. Det eneste vi kan gjøre nå er å ha fullt fokus på denne troppen, denne sesongen, og så får vi snakke om neste sesong eller de neste årene etter det.”

Rangnick

 

– Fred er tilbake – Cavani fortsatt ute

På spørsmål om spillertroppen svarte Rangnick: “Fred er tilgjengelig igjen, og han kommer til å være en del av gruppen som spiller mot Brighton.”

“Alex Telles er også tilgjengelig, som dere vet. Han var jo med sist.”

“Edinson Cavani er imidlertid fortsatt ute, og det samme gjelder Nemanja Matic, sa United-manageren.”

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds