Rangnick forsvarer Maguire: – Han forblir kaptein

Ralf Rangnick har benektet rykter om et kapteinsbytte i Manchester United. 

Manchester United-kaptein Harry Maguire har vært under massiv kritikk for sine nyligste prestasjoner. Ulike engelske medier meldte fredag at engelskmannen kunne bli fratatt kapteinsbindet.

Under dagens pressekonferanse avviste Rangnick rykter om et kapteinsbytte i klubben.

“Jeg har aldri snakket med noen spillere om å et mulig bytte av kaptein. Det vet Harry og også Ronaldo. Kapteinsbindet har aldri vært en sak. jeg bestemmer, Maguire er kaptein og han blir det ut sesongen.”, sa Rangnick.

Ralf Rangnick backs Harry Maguire as Manchester United captain.
Rangnick bekrefter at Maguire forblir United-kaptein ut sesongen.

På spørsmål om han blir frustrert over historiene som dukker opp i media om United-garderoben, svarte tyskeren: “Jeg er ikke frustrert, nei, siden jeg vet at de ikke medfører sannhet. Jeg fortalte dere akkurat om Maguire og kapteinsbindet, at det aldri har vært en sak.”

“Så har jeg hørt hva som er blitt skrevet, men jeg kan bare fortelle om mine 11-12 uker her. Ja, det var noen misfornøyde spillere her frem til overgangsvinduet stengte, troppen var jo for stor og mange skjønte at de ikke ville få nok spilletid, men det har bedret seg nå. Atmosfæren er nå bedre enn den var for to uker siden”.

Manchester United ligger på fjerdeplass i Premier League. De røde djevlene møter Leeds på Elland Road førstkommende søndag.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds