Rangnick vil ikke overtale Pogba til å bli i United

Ralf Rangnick har sagt at han ikke vil overtale Paul Pogba til å bli værende i Manchester United dersom franskmannen ønsker forlate klubben. 

Paul Pogbas kontrakt går ut kommende juni, men på tross av tidligere rapporter om at midtbanespilleren trolig ville fornye kontrakten, har 28-åringen enda ikke skrevet under på Uniteds kontraktstilbud.

Ralf Rangnick avslørte at han har holdt samtaler med Pogba tidligere denne uka. Tyskeren uttalte at det ikke er hans jobb å overtale en spiller til å bli værende på Old Trafford.

I en pressekonferanse, sa Rangnick: “Jeg vil ikke si at han ikke er verdt å beholde, men en spiller må selvfølgelig ønske å spille og bli værende i klubben, spesielt i en klubb som Manchester United. Hvis en spiller ikke ønsker å spille for Manchester United langsiktig, gir det ikke mening å overtale ham til å bli værende.”

 

– Snakket sammen på telefonen

Videre på pressekonferansen sa Rangnick: “Dette er en stor klubb med fantastiske supportere. Jeg tror ikke noen i klubben skal prøve å overtale noen til å bli værende her, men vi får vente og se. Jeg snakket med ham i 15 minutter på telefonen for noen dager siden. La oss ha ham tilbake, frisk og klar for å trene med laget, så får vi se hvor vi står.”

“Han kan bli en viktig spiller, det er jeg helt klar over, men dette gjelder alle spillerne våres. Jeg er ikke bare Pogbas trener, men også trener for alle de andre spillerne. Mitt mål er å gjøre dem bedre, forbedre hver individuelle spiller, og dette er kun mulig ved å forbedre prestasjonene som et lag.”Paul Pogba: Ralf Rangnick will not convince the midfielder to stay at Manchester United.

– Ute til nyåret

Rangnick la til at han ikke forventer Pogba tilbake før det nye året. Franskmannen pådro seg en lårskade på landslagsoppdrag med Frankrike. Midtbanespilleren har utført rehabiliteringen i Dubai.

De røde djevlene ligger foreløpig på 5.plass i Premier League etter 1-0 seieren mot Norwich lørdag kveld.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds