Redaksjonens lag: Bench Boost i Gameweek 1

Øyvind har allerede delt sitt lag til Gameweek 1, og da gjenstår bare den dårlige halvdelen av “ekspertduoen” i PLNorge. 

Undertegnede har etterhvert gjort det til tradisjon å bruke Bench Boosten i Gameweek 1. Begrunnelsen går i stor grad ut på at det er gøy, men det finnes også noen gode grunner til at jeg bruker chippen allerede i Gameweek 1.

Først og fremst er Bench Boosten den verste chippen tilgjengelig på spillet. Hver sesong skal man planlegge for å få inn fire spillere med dobbel GW på benken, og det går skeis nesten hver eneste gang. Da velger jeg heller å bruke chippen i starten av sesongen, når man har OK oversikt over hvem som kommer til å starte kampene og kan velge fritt fra de med best program.

Pickford og Johnstone tar keeperplassene. Begge koster 4.5m med gode sjanser for å holde nullen i GW1 og høyt potensiale for save points. Om alt går på skinner kan jeg få inn Turner for Johnstone, men det forutsetter at det ikke er andre lagdeler som har behov for et bytte. Venter trolig til wildcard med å gjøre endringer på keeperplass.

I Forsvar har jeg valgt Luke Shaw, Gabriel og Estupinan, i tillegg til Baldock og Tarkowksi på benken.

Les også: Fantasytips: Forsvarsspillerne du bør ha til Gameweek 1

Tar noen sjanser på midtbanen

På midtbanen tar jeg noen sjanser med Havertz, Foden og Richarlison. Havertz kan spille både spiss og indreløper mot Nottingham Forrest, mens Richarlison får spissplassen nå som Kane er på vei til Bayern.

Foden er jeg mer usikker på, og en spiller jeg kan komme til å bytte ut rett før fristen. Det blir eventuelt inn med Mbeumo, Bruno Fernandes eller Mitoma om Foden ikke er i startoppstillingen.

I tillegg til nevnte trippel, har jeg valgt Rashford og Saka på midtbanen. To spillere jeg mener alle bør ha på laget når vi starter sesongen.

Med maks uttelling denne runden har jeg tre midtbanespillere som spiller spiss, i tillegg til Foden og Saka med veldig enkle kamper mot Burnley og Nottingham Forest.

Les også: Øyvinds lag til Gameweek 1

Redaksjonens lag: Bench Boost i Gameweek 1

Haaland på topp

Haaland var en no-brainer før Kanes overgang til Bayern, og en enda større no-brainer nå.  Kjedelig å ha en spiller som alle andre har på laget, men sånn må det nesten bli. Jeg vurderer å “diffe” litt med kaptein og går trolig for Saka som kaptein i stedet for Haaland.

På topp får Haaland følge av lagkamerat Julian Alvarez og Chelseas nysignering Nicolas Jackson. Sistnevnte har jeg bare sett i totalt 20 minutter med Highlights fra pre-season, men er allerede frelst.

 

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds