Ronaldo med avskjedsbrev – linkes til Manchester United

Cristiano Ronaldo er under kontrakt med Juventus frem til sommeren 2022, men spekulasjonene rundt den portugisiske superstjernen har for lengst begynt å gå. Nå har Ronaldo kastet bensin på bålet.

Mandag kveld delte Ronaldo et langt innlegg på Instagram, som får internasjonale medier til å spekulere i om det er et avskjedsbrev. Han skriver at han nå har oppnådd alt han ønsket i italiensk fotball.

– Jeg er veldig stolt over at jeg er seriemester, cupvinner, supercupvinner, samt årets spiller og toppscorer, i England, Spania og Italia. Jeg har også over hundre mål for en klubb i både England, Spania og Italia. Ingenting kan måle seg med følelsen av å vite at jeg har avsatt et avtrykk i landene jeg har spilt og at jeg har gledet fans, skriver Ronaldo i innlegget.

– Det er dette jeg jobber for og som får meg til å stå på. Takk til alle som har tatt del i denne reisen, skriver 36-åringen videre.

Cristiano Ronaldo har vært koblet til blant andre Paris Saint-Germain, samt en retur til gamleklubbene Manchester United og Real Madrid. I søndagens skjebnekamp, der Champions League-plassen ble sikret, var Ronaldo vraket og henvist til benken av trener Andrea Pirlo.

 

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.