Ronaldo med avskjedsbrev – linkes til Manchester United

Cristiano Ronaldo er under kontrakt med Juventus frem til sommeren 2022, men spekulasjonene rundt den portugisiske superstjernen har for lengst begynt å gå. Nå har Ronaldo kastet bensin på bålet.

Mandag kveld delte Ronaldo et langt innlegg på Instagram, som får internasjonale medier til å spekulere i om det er et avskjedsbrev. Han skriver at han nå har oppnådd alt han ønsket i italiensk fotball.

– Jeg er veldig stolt over at jeg er seriemester, cupvinner, supercupvinner, samt årets spiller og toppscorer, i England, Spania og Italia. Jeg har også over hundre mål for en klubb i både England, Spania og Italia. Ingenting kan måle seg med følelsen av å vite at jeg har avsatt et avtrykk i landene jeg har spilt og at jeg har gledet fans, skriver Ronaldo i innlegget.

– Det er dette jeg jobber for og som får meg til å stå på. Takk til alle som har tatt del i denne reisen, skriver 36-åringen videre.

Cristiano Ronaldo har vært koblet til blant andre Paris Saint-Germain, samt en retur til gamleklubbene Manchester United og Real Madrid. I søndagens skjebnekamp, der Champions League-plassen ble sikret, var Ronaldo vraket og henvist til benken av trener Andrea Pirlo.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds