Fantasytips til runde 10

Runde 10: Ekspertene gjør flere bytter før runden

Både Ole Kevin og Øyvind valgte å sitte stille i båten etter landslagspausen, og gjorde ingen bytter til gameweek 9. Denne runden er det mer aktivitet på overgangsmarkedet hos ekspertene i fantasypanelet.

Hvilken Kaptein velger ekspertene?

Etter nok et hattrick, to assists og 23 poeng forrige runde, er det ingen som våger å ikke ha Haaland som kaptein. Som forrige runde går Ole Kevin og Øyvind for det sikre valget, og capper Haaland hjemme mot Southampton. I motsetning til de to ekspertene, satset sistemann i fantasypanelet, Iver, på Maddison som kaptein forrige runde. Det så lenge mørkt ut, men med 18 poeng på Maddison endte det med 101 poeng. Denne runden velger alle tre å gå for Haaland som kaptein. 

Ole Kevins lag til Gameweek 10

Spillere ut: Son og Bailey Spillere inn: Maddison og Zaha Ole Kevin ligger best an av ekspertene før den kommende runden. Denne runden gjør han to bytter på laget. Son og Bailey byttes ut til fordel for Maddison og Zaha. Runde 10: Ekspertene gjør flere bytter før runden

Øyvinds lag til Gameweek 10

Spillere ut: Gordon Spillere inn: Eze Øyvind gjør bare ett bytte denne runden, og tar dermed med seg ett bytte i banken til neste runde. Til tross for at Øyvind allerede har Zaha på laget, har han valgt å klinke til med Eberechi Eze. Eze kommer inn for Gordon.

Runde 10: Ekspertene gjør flere bytter før runden

Ivers lag til Gameweek 9

Spillere ut: Gundogan Spillere inn: Mount Sistemann har gjort en skikkelig ryddejobb de siste ukene, for å være godt rusta til blank Gameweek i gw 12. Nå står Iver med bare to spillere fra Arsenal og Manchester City. Forrige runde ble Ødegaard bytte ut til fordel for Maddison, denne runden er det Gundogan som blir kasta på dør. Inn kommer Mason Mount. Målet var å få inn Jarrod Bowen, men budsjettet ble akkurat litt for trangt for å kunne få inn West-Ham spilleren. Var også innom tanken på Rashford, men valgte å gå for Chelsea  og Mount på grunn av kampprogrammet. Chelsea har tre fine kamper i vente, mens Gundogan er rotasjonsrisiko den kommende runden, møter Liverpool neste kamp og har blank-runde etter det.

Runde 10: Ekspertene gjør flere bytter før runden

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds