Runde 10 – Kapteinsbindet

 

De fleste managere som ønsker høye poengsummer, vil gi kapteinsbindet til en lyseblå denne runden. Manchester City tar imot Aston Villa på Ethiad Stadium. Sergio Agüero kan gi enhver Fantasy manager hodepine. Men det er en grunn til at nærmere 30% har Mr.Sergio inne på laget.

Vi kan servere dere en betryggende stat: Sist gang Agüero ikke startet en hjemmekamp i Premier League var i runde 32 forrige sesong, mot Cardiff på grunn av en lyskeskade. Argentineren er forventet over 1 scoring per 90minutt (xG90 = 1,10), og står med 6 mål på sine siste 4 kamper mot Villa. Cap Agüero hvis du kan!

Vi har tidligere skrevet om Kevin De Bruyne på hjemmebane. Dette er ikke uten grunn. Han har ikke levert lavere enn 11 poeng på hjemmebane i år. Belgieren ble byttet ut etter 67 minutter i midtuka mot Atalanta, og vil garantert spille/herje fra start mot Villa. Begge målene og 5/8 assister har kommet på Etihad. Raheem Sterling leverte enormt i midtuka, med 3 scoringer og 2 assist. Det gjør det vanskelig for Pep å ikke benytte seg av vingen på lørdag.
Hvis man hadde gitt kapteinsbindet til De Bruyne hver hjemmekamp, og Sterling hver bortekamp hadde man fått return hver eneste runde, bortsett fra i Norwich-kampen:


Leicester gjester St.Marys og Southampton som enda ikke har vunnet på hjemmebane. Så langt står “The Saints” med 16 baklengs, 10 av dem på hjemmebane. Det gir naturligvis blod på tann for Jamie Vardy og co.

Arsenal møter Crystal Palace på Emirates. 5.plassen mot 6.plassen kan bli et jevnere oppgjør en mange tror. The Gunners leverte en tam oppvisning borte mot Sheffield, og spiller Europa League i kveld mot Vitoria. Med Alexandre Lacazette tilbake fra skade, kan 28,9% eide Aubameyang skyves ut på kant. Hvorvidt dette påvirker poengene positivt eller negativt vil tiden vise. Et modig trekk å gi gaboneseren kapteinsbindet mot Palace som allerede har 3 clean sheets.

 

 

Vårt valg – Kevin De Bruyne

Rundens joker – Jamie Vardy

Artikkelen er hentet fra Fantasyblogg.org! De publiserer ukentlige tips, råd, analyser og annen snacks for å hjelpe deg opp og frem i årets FPL sesong!

Tottenham-spiller på vei til Ajax

Ifølge rapporter fra Nederland ønsker storklubben fra Amsterdam å hente Steven Bergwijn tilbake til den nederlandske ligaen. Storavisen, De Telegraaf, melder i dag at Bergwijn ikke er

Simons tips til midtukekampene

  Newcastle – Norwich Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over

Kapteinsvalg GW14

Etter noen runder uten noen kapteinsdiskusjon er det kanskje på tide å se på andre alternativer vi kan plassere kapteinsbindet på (eller er det egentlig

Fantasy-dilemmaer før GW13

Det er snart årets vakreste tid, nemlig en desember-måned fullspekket med Premier League! Det byr på opptil flere fpl-dilemmas (eller trilemmas?). Vi har igjen henvendt