Runde 10 – Kapteinsbindet

 

De fleste managere som ønsker høye poengsummer, vil gi kapteinsbindet til en lyseblå denne runden. Manchester City tar imot Aston Villa på Ethiad Stadium. Sergio Agüero kan gi enhver Fantasy manager hodepine. Men det er en grunn til at nærmere 30% har Mr.Sergio inne på laget.

Vi kan servere dere en betryggende stat: Sist gang Agüero ikke startet en hjemmekamp i Premier League var i runde 32 forrige sesong, mot Cardiff på grunn av en lyskeskade. Argentineren er forventet over 1 scoring per 90minutt (xG90 = 1,10), og står med 6 mål på sine siste 4 kamper mot Villa. Cap Agüero hvis du kan!

Vi har tidligere skrevet om Kevin De Bruyne på hjemmebane. Dette er ikke uten grunn. Han har ikke levert lavere enn 11 poeng på hjemmebane i år. Belgieren ble byttet ut etter 67 minutter i midtuka mot Atalanta, og vil garantert spille/herje fra start mot Villa. Begge målene og 5/8 assister har kommet på Etihad. Raheem Sterling leverte enormt i midtuka, med 3 scoringer og 2 assist. Det gjør det vanskelig for Pep å ikke benytte seg av vingen på lørdag.
Hvis man hadde gitt kapteinsbindet til De Bruyne hver hjemmekamp, og Sterling hver bortekamp hadde man fått return hver eneste runde, bortsett fra i Norwich-kampen:


Leicester gjester St.Marys og Southampton som enda ikke har vunnet på hjemmebane. Så langt står “The Saints” med 16 baklengs, 10 av dem på hjemmebane. Det gir naturligvis blod på tann for Jamie Vardy og co.

Arsenal møter Crystal Palace på Emirates. 5.plassen mot 6.plassen kan bli et jevnere oppgjør en mange tror. The Gunners leverte en tam oppvisning borte mot Sheffield, og spiller Europa League i kveld mot Vitoria. Med Alexandre Lacazette tilbake fra skade, kan 28,9% eide Aubameyang skyves ut på kant. Hvorvidt dette påvirker poengene positivt eller negativt vil tiden vise. Et modig trekk å gi gaboneseren kapteinsbindet mot Palace som allerede har 3 clean sheets.

 

 

Vårt valg – Kevin De Bruyne

Rundens joker – Jamie Vardy

Artikkelen er hentet fra Fantasyblogg.org! De publiserer ukentlige tips, råd, analyser og annen snacks for å hjelpe deg opp og frem i årets FPL sesong!

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.