Rundens Fantasytips: Spillerne du må bytte inn til GW29

Denne runden er det spillere fra tre lag som skiller seg ut. Liverpool spiller to kamper på bortebane, mot Brighton og Arsenal. Arsenal har to hjemmekamper mot Liverpool og Leicester, mens Tottenham spiller borte mot Manchester United og Brighton.

Arsenal og Tottenham-spillere bør være høyt på lista når du skal velge spillere til laget ditt denne runden. Begge lag har to kamper den kommende runden, i tillegg til kamp i den påfølgende blank-runden.

I tillegg til de nevnte lagene spiller Newcastle, Everton og Brighton to kamper denne runden. Har du ikke Newcastle-spillere på laget er det for sent å bytte inn dem. Det samme gjelder Brighton som har to tøffe kamper mot Arsenal og Liverpool.

Everton har OK program, og for den som har Free Hit kan Calvert Lewin og Pickford være greie valg. Hovedfokuset bør dog være å få inn flest mulig fra Tottenham, Arsenal og Liverpool.

Flere aktuelle Arsenal-spillere

Arsenal har mange spillere som kan sanke poeng den kommende runden, men vi har valgt å holde oss til spillerne som vi tror får mest spilletid den kommende runden.

De beste defensive valgene i Arsenal er Gabriel og Tierney i forsvar.

Duoen har fire og tre målpoeng så langt denne sesongen, og har sanket 11 bonuspoeng hver.

På midtbanen er det Saka og Martinelli som skiller seg ut. Har du pengene tilgjengelig er Saka det eneste riktige valget. Bukayo Saka er Arsenal-spilleren som har vært involvert i flest mål denne sesongen. I tillegg er høyrevingen den spilleren som er sikrest med tanke på spilletid.

Om du mangler noen kroner for å få inn Saka, er Martinelli nesten et like bra valg. Brasilianeren er litt mer rotasjonsutsatt enn Saka, men det er verdt å merke seg at Smith Rowe er usikker til kampen mot Leicester (sykdom).

Martinelli har levert 5,77 poeng per 90 minutt denne sesongen, mens Saka har 5,75 poeng i snitt per 90 min.

Er du patriot kan du gå for Martin Ødegaard, men det er et dårligere alternativ enn resten av alternativene i Arsenal.

Rundens Fantasytips - Lacazette på laget?

Til slutt fortjener Alexandre Lacazette å bli nevnt. Arsenal har ingen alternativer på spissplassen og dermed er den franske veteranen et sikkert valg med tanke på spilletid (startet 12 kamper på rad).

Lacazette har 10 målpoeng på Arsenals 10 siste kamper, 2 mål og 8 målgivende. Med litt flaks kan det bli mange poeng på Lacazette den kommende runden.

 

Vårt tips: Tierney, Saka og Lacazette

Tottenham-spillere (Man United, Brighton)

Harry Kane (12,3 mill.) har tre mål de siste to kampene, og i den formen Tottenham-spissen er i om dagen er han blant rundens beste kapteinsvalg, om ikke den beste kapteinen på Fantasy i GW29.

Det kan bli litt mye penger i Tottenham-laget med både Kane og Heung-min Son (10,8 mill.), men med dobbel i GW29 og kamp i GW30, er det to bytter som er verdt en “hit”.

Tottenham går også inn i et fint kampprogram etter dobbelen så dette smarte bytter for den som tenker litt langsiktig også. Da er ikke −4 poeng like dyrt.

Doherty eller Reguilon?

Matt Doherty (4.7 mill.) har endelig funnet seg til rette i Tottenham etter overgangen fra Wolves. De siste par rundene har Doherty levert 18 og 14 poeng.

Problemet er at Doherty sannsynligvis vil måtte dele på spilletiden de to neste kampene. Emerson Royal spiller trolig en av kampene fra start i GW29, ettersom Tottenham har kamp 12., 16. og 20. mars.

Rundens Fantasytips: Spillerne du må bytte inn til GW29

På venstresiden har Conte færre spillere å velge mellom. Sessegnon måtte ut med skade sist og er ute til landslagspausen. Det er med andre ord duket for Sergio Reguilon!

Reguilon kom inn i pausen mot Everton og trengte bare to touch på ballen for å komme seg på målscorer-lista. Vi mener en friskmeldt Reguilon uten konkurranse er et bedre valg enn Matt Doherty.

Vårt fantasytips: Reguilon, Son og Kane!

Hvor mange Liverpool-spillere må man ha?

Om du har Free Hit du kan bruke i GW30, anbefaler vi at du kjører på med så mange Liverpool-spillere som mulig. Det samme gjelder dersom du ikke har flere “Free Hits”, men har mange spillere som har kamp i den kommende blank-runden (GW30).

Klopp klagde på kampprogrammet i Premier League tidligere denne uken, og la vekt på hvor viktig det er at Premier League går over til fem bytter per kamp.

Man skulle kanskje tro Liverpool-manageren ville hvile noen nøkkelspillere mot Inter Milan i midtuken, men det gjorde han ikke. Dermed er det en viss risiko at noen spillere blir benket mot Brighton.

Salah er spilleren med klart størst belastning målt i antall spilleminutter den siste måneden. Det kommer ikke som et sjokk om Salah ikke spiller fra start mot Brighton.

Liverpool har tre gode alternativer i forsvar og fire på midtbanen. Det store spørsmålet er hvem som får spille. Mané, Salah og Luis Diaz har sett fantastisk ut de siste rundene, men nå er både Jota og Firmino er tilbake fra skade. Det blir garantert rotasjon i Liverpool-laget den kommende runden.

Om du vil “diffe” kan du gå for Sadio Mané.

Vårt fantasytips: Gå for tre liverpool-spillere (vi regner med de fleste har en eller to fra før)
Beste/sikreste valg: Alexander Arnold, Robertson og Salah.
Beste diff: Sadio Mané

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds