Rundens oddstips – Manchester United kan gå på en smell

Skal du spille på oddsen denne helgen? Hos Comeon får nye kunder en fantastisk oddsbonus som du kan benytte deg av: Oddsbonus: Sett inn 100kroner, spill for 600 kroner.

Her er våre beste oddstips til den tredje runden i Premier League:

Chelsea v Luton

Spill: Chelsea -1,5
Odds: 1,75

Bookie: Comeon

Chelsea har fått en dårlig start på sesongen poengmessig, men spillemessig har London-laget vist lovende takter mot både Liverpool og West Ham.

Når Chelsea møter det svakeste laget i Premier League hjemme på Stamford Bridge, tror vi det endelig løsner.

Les også: Beste oddsbonuser i 2023

Bournemouth v Tottenham

Spill: Tottenham vinner
Odds: 2,00
Bookie: Comeon

Tottenham har imponert de to første rundene, med ett poeng borte mot Brentford og tre poeng hjemme mot Manchester United. Fire poeng på to kamper for Anges nykomponerte lag er mer enn godkjent, men det er mer imponerende hvor store skritt laget og flere av spillerne har tatt på kort tid.

Bournemouth rystet Liverpool forrige runde, men totalt sett var laget sjanseløse til tross for at laget spilte mot 10 mann i nærmere 40 minutter.

Borte mot Bournemouth er Tottenham små favoritter, og vi tror gjestene stikker av med alle tre poengene.

Reklame: Hos Comeon får nye kunder en fantastisk oddsbonus som du kan benytte deg av: Oddsbonus: Sett inn 100kroner, spill for 600 kroner.

Manchester United v Nottingham Forest

Spill: Forest + 1,5
Odds: 2,00
Bookie: Comeon

Manchester United har åpnet sesongen svakt, og svært lite fungerer som det skal for Erik Ten Hags gutter.

De røde djevlene har scoret ett mål så langt denne sesongen, men burde utvilsomt satt flere av sjansene de kom til både mot Wolves og Tottenham. Offensivt er det bare det siste lille som mangler, men defensivt har Manchester United langt større utfordringer.

Midtbanen har ikke fungert så langt denne sesongen. Mount ser ivrig ut, men det blir for mye armer og bein på nysigneringen, samtidig som makkeren Casemiro ikke har fått fart på beina etter sommerferien.

Det hjelper heller ikke at nysigneringen Mount er ute med skade, men Luke Shaws skade er et enda større tap for et vaklevorent United-forsvar, og noe Nottingham Forest kan utnytte på Old Trafford.

Kanskje Elanga kan senke tidligere lagkamerater på sin gamle hjemmebane? Vi tror United får det tøffere hjemme mot Forest enn det oddsen tilsier, og spiller Nottingham Forest +1.5 til 2.00 i odds.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds