Rundens råeste Free Hit-lag

Skal man gjøre et byks på resultatlistene på Fantasy, må man ta sjanser en eller annen gang i løpet av sesongen. Om du ligger langt bak før den kommende runden kan rundens Free Hit-lag være redningen.

Hvorfor spille Free Hit i GW26?

For min del ble det helt naturlig å bruke Free Hit til Dobbel GW 26. Før runden var det bare to spillere med dobbel GW, og ingen Liverpool-spillere på laget.

Free Hit gir ubegrensede muligheter i en fin dobbelrunde, og ikke minst fullt lag til den påfølgende blank-runden (GW27).

Free Hit-laget til Gameweek 26

Free Hit GW26

Det er to lag som skiller seg ut denne runden; Liverpool og Arsenal.

Liverpool spiller to hjemmekamper i runde 26 mot lagene som har sluppet inn flest mål denne sesongen. Tre Liverpool-spillere er en selvfølge, spørsmålet er hvilke spillere man skal velge.

Nå som Jota er ute med skade er det Robertson, TAA og Salah som umiddelbart ser ut som de beste alternativene i Liverpool-laget. I tillegg til nevnte trio, må også Van Dijk og Sadio Mané vurderes.Rundens råeste Free Hit-lag

Van Dijk kan få gode arbeidsforhold på dødballer mot Norwich og Leeds. Leeds har sluppet 11 mål på dødballer så langt denne sesongen, bare slått av Crystal Palace og Leicester . Van Dijk står med fire målpoeng så langt denne sesongen, og tre av dem kom mot nettop Palace, Leicester og Leeds.

Les også: Liverpool-laget mot Norwich

Van Dijk er det sikreste kortet med tanke på spilletid, men Robertson og Alexander-Arnold er nesten like bankers og har over dobbelt så mange målpoeng denne sesongen. Det er tross alt backene som ofte er nest sist på ballen når Van Dijk scorer. VVD er et bra valg om man tror TAA eller Robertson hviles i en av kampene.

Sadio Mane kan erstatte Salah om man vil ta en skikkelig råsjans. Det vil i så fall kunne utgjøre en enorm forskjell på overall-rankingen. Jeg står foreløpig uten Salah, men tviler litt på at jeg greier å motstå det tryggeste, og beste(?), valget til GW26.

Les også: Kan man droppe Salah i GW 26?

Tre spillere fra Arsenal

På Arsenal er saken litt enklere. Martinelli er suspendert og Smith Rowe får sannsynligvis bare spille en av kampene fra start. Ødegaard er en mulighet, men når ikke helt opp mot de andre alternativene i Arsenal-laget.

Etter en relativt rask vurdering endte jeg på Lacazette, Saka og Tierney. Det er flere gode alternativer på midtbanen blant de andre lagene med dobbel gameweek, mens Lacazette ser ut som det beste valget blant samtlige spisser den kommende runden.

Gabriel er et godt alternativ i Arsenal-forsvaret. Brasilianeren har 5.25 poeng per 90 spilte minutter denne sesongen. Til sammenligning har Tierney 5.75 poeng per 90 spilte minutter.

Diffebonzana på midtbanenRundens råeste Free Hit-lag

Per nå har jeg spillere fra alle lagene med dobbel denne runden, med unntak av ett. Foreløpig står jeg uten noen Leeds-spillere, men har litt lyst å få inn Raphinha til tross for to tøffe kamper mot Manchester United og Liverpool.

Fra Wolves og Crystal Palace har jeg valgt Jimenez og Zaha. Zaha var uheldig da han bommet på straffe for et par runder siden, og får sannsynligvis et nytt forsøk om Crystal Palace blir tildelt en straffe i DGW 26. Wilfried Zaha er bare eid av 5.3% i skrivende stund.

Resten av midtbanen består av Son og to senegalesiske superdiffer.

Ismail Sarr er valgt av bare 3%, mens landsmann og foreløpig kaptein på mitt lag, Sadio Mane, bare er valgt av 2,8%.

Watford har to fine kamper denne runden og man skal ikke se bort i fra at Sarr får ta straffer nå som han er tilbake fra skade. Watford har fått to straffespark denne sesongen, Sarr bommet på sitt forsøk mot Manchester United i høst. Joshua King scoret på sitt ene forsøk fra 11-meter, men da var Sarr ute med skade.

Både Zaha og Jimenez lever farlig på laget, og kan ryke til fordel for Raphinha eller en forsvarsspiller fra Wolves når fristen nærmer seg. Det samme gjelde Mané som muligens må vike til fordel for Salah.

Alt i alt et ganske heftig diffe-lag til DGW26, om det står seg slik helt til fristen vel og merke…..

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds