Rundes spill!

Ny runde står å banker på døren og når vi var inne forrige helg endte vi opp med tre av fire spill retta grønt. Og vi ska selvfølgelig prøve å opprettholde formen denne helgen. Vi hopper bare rett i det!

Helgen åpner på King power med Leicester – Leeds, og ting har virkelig skjedd på Ellan Road siden forrige helg. Helten Macelo Bielsa har som de fleste har fått med seg sparken etter en svak sesong med Leeds så langt. Men til tross for en prestasjon under pari denne sesongen så vil nok navnet Bielsa bli stående igjen med gullskrift, mannen som endelig klarte å få Leeds opp igjen i det gjeveste selskapet.

Men når en forlater så må en annen komme inn. Og de satt ikke på bakbena lengre. Inn har Jesse March komt, amerikaner som var med på å utvikle Håland i Salzburg for noen sesonger siden. Ser man på filosofi så er det ikke veldig ulikt. Høy intensitet og gegenfotball. Så dette kan være en svært god match.

Og jeg må si jeg har troen på Leeds idag borte mot ulvene. Kommer inn her med helt blanke ark og har mulighet til virkelig vise seg verdig en plass på laget under ny trener.

Leeds +0.5 @ 1.94

Leeds over 1.5 Mål @2.6

Rundes spill!
Blir det lignende jubelscener idag?

Neste stoppested er Turf Moor og dette er nok en kamp alle som spiller fantasy kommer til å holde øynene sine på. Chelsea kommer fra et tungt finale tap forrige helg mot Liverpool. Med hele tre annulerte mål så måtte det nesten gå som det gikk. Men det tar ikke noe vekk fra prestasjonenen de leverte. Var fullt på høyde med de røde gjennom hele kampen og hadde masse sjanser til å kunne avgjort på egenhånd.

Her skal tre poeng med tilbake til London idag enkelt og greit. Burnley er ikke så mye å si om egentlig, ligger nede i sumpen og fighter for en ny sesong på øverste nivå. Her tror jeg det blir en veis kjøring.

Chelsea vinner & Under 3.5 Mål @ 1.97

Chelsea over 65.5% possesion @ 1.70

Legger ved noen målscorer spill helt til slutt for å krydre helgen litt.

Raul Jimenez @ 3.25

Allan Saint Maximin @ 4.40

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds