Mourinho interessert i Newcastle-jobben

 

José Mourinho skal ha fortalt venner av ham at han vurderer å bli manager for Newcastle. I følge The Sun vurderer den tidligere United-manageren det så seriøst, at han er åpen for å ta en prat med Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan, som er interessert i å kjøpe klubben. Al Nehayan skal ha Mourinho på ønskelisten over managere.

Manchester United åpner lommeboken i sommer

Manchester United har lenge flørtet med Gareth Bale, og under José Mourinho var Real Madrid-angriperen høyt på ønskelisten. Nå skal Ole Gunnar Solskjær og United være interessert i å inngå en låneavtale på én sesong, der de har muligheten til å forlenge med ytterligere 12 måneder, det melder britiske Mirror. United er nemlig ikke interessert i å betale Real Madrid de 830 millionene klubben forlanger for 29-åringen. En låneavtale kan dermed bli løsningen.

I følge Sky Sports skal Manchester United også ha kommet med et bud på Crystal Palace-spiller Aaron Wan-Bissaka. Høyrebacken har fremdeles tre år igjen av kontrakten og Palace ønsker ikke å selge. Men et stort nok tilbud fra United, kan endre klubbens mening.

Wan Bissaka har vært ønsket av Manchester United i lengre tid.

I følge The Sun er det forventet at Manchester United vil tilby Jesse Lingard ny kontrakt verdt nærmere 1,5 millioner kroner i uken. Samme avis melder også at Tottenham vil by i overkant av 440 millioner for Bournemouths Nathan Ake.

City snuser på Leicester-duo

Ryktene om at Manchester City ønsker Ben Chilwell på laget, har vært omtalt en god stund, men har avtatt i styrke i det siste. Nå skal imidlertid City være på banen igjen og er nære ved å legge inn et bud på Leicester-backen.

I likhet med Manchester United vurderer Manchester City å legge inn et bud på Harry Maguire. Men City er ikke interessert i å betale Leicesters krav på i overkant 990 millioner, skriver Mirror.

Mirror melder også at Liverpool er en av seks klubber som jakter signeringen av Ajax-forsvarer Matthijs de Ligt (19).

Arsenal er nære ved å fullføre et dobbeltkjøp fra den italienske Sampdoria. I følge Gazzetta dello Sport er både belgiske Dennis Praet og danske Joachim Andersen på vei til London.

Aston Villa skal være ute etter å hente Maxi Gomez fra Celta Vigo, melder Birmingham Mail.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds