Rykter: Memphis Depay til Premier League-klubb

Memphis Depay kan være på vei tilbake til Premier League. Newcastle skal være interessert i å signere Depay, og spilleren selv ønsker i følge ryktene en retur til England og Premier League.

I følge journalist Gerard Romero, ønsker den nederlandske spissen en retur til England og Premier League, fem år etter han forlot Manchester United. Det forventes at Barcelona er villige til å gi slipp på 28 år gamle Depay, etter sterk interesse fra blant annet Newcastle.

Etter at Lewandowski kom inn dørene på Camp Nou, har Memphis Depay blitt overflødig i stallen og en unødvendig stor utgift for en klubb som allerede sliter økonomisk.

I følge Sport skal Newcastle allerede ha fått tilbud om å kjøpe Depay. Grunnen skal være at Barcelona ser på muligheter for å kvitte seg med Depay for å kunne slanke lønningslista ytterligere.

Klubben har den siste tiden måttet gjennomføre flere økonomiske krumspring i forsøket på å skape balanse i regnskapet. Blant annet ved å selge 10 prosent av TV-rettighetene sine til selskapet Sixth Street.

Til tross for at klubben sliter, har lønnsnivået foran denne sesongen økt. Med signeringene av blant andre Robert Lewandowski, Jules Koundé og Raphinha skal klubben bruke 6,8 milliarder på spillerlønninger i 2022/23. Sist sesong gikk 5,4 milliarder med til det.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds