Premier League Viaplay - Nå koster det mindre for Premier League

Sammenlign odds – spill der oddsen er best

Vi sammenligner prisen på matvarer, påslaget strømselskapet gir oss og lån fra ulike banker. Det samme bør vi gjøre når vi skal sette et spill på oddsen.

Den enkleste måten å vinne mer på oddsen er å spille der oddsen er best.

Hvorfor bør du sammenligne odds?

Ved å sjekke oddsen på spillet ditt hos flere forskjellige spillselskap, får du umiddelbart se hvor store forskjellene er mellom ulike bookmakere når det kommer til utbetaling av gevinst.

I gjennomsnitt vinner maxgevinst sine bruker 30% mer ved å sette sine spill hos den bookmakeren som gir høyest odds.

Hvorfor ta til takke med 2 300,- når du kan få 3 000,- på nøyaktig samme spill?

Oddsforskjeller i Premier League

Ett tydelig eksempel på hvorfor man bør sammenligne oddsen er forskjellen før den første runden i Premier League i 2019/2020-sesongen. Forskjellene var nemlig svært store.

Vi sammenlignet oddsen på et langskudd med de ti største favorittene i runde 1. Med en innsats på 200 kroner, ville du 116.000 kroner utbetalt hos Coolbet om spillet gikk inn. Til sammenligning ville Norsk Tipping utbetalt 60.000 kroner på nøyaktig samme spill med nøyaktig samme innsats.

Andre kjente spillselskaper som Betsson, Nordicbet og Betsafe, ville utbetalt i underkant av 100.000 kroner for samme spill. Et spill hos Unibet ville gitt en gevinst på ca 90.000 kroner.

Mest spilt denne helgen

Helgens mest spilte objekter er Liverpool, Manchester City og Watford.

Spiller du på disse tre kampene får du 3.05 i odds hos Coolbet. Med en innsats på 200 kroner, utbetaler Coolbet nesten 100 kroner mer enn Norsk Tipping om spillet går inn!

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds