Premier League Viaplay - Nå koster det mindre for Premier League

Sammenlign odds – spill der oddsen er best

 

Hvorfor bør du sammenligne odds?

Ved å sjekke din oddskupong hos maxgevinst før du leverer spillet ditt, får du umiddelbart se hvor store forskjellene er mellom ulike bookmakere når det kommer til utbetaling av gevinst.

I gjennomsnitt vinner maxgevinst sine bruker 30% mer ved å sette sine spill hos den bookmakeren som gir høyest odds.

Hvorfor ta til takke med 2 300,- når du kan få 3 000,- på nøyaktig samme spill?

Oddsforskjeller i Premier League

Oddsforskjellene er store før starten på den første runden i 19/20-sesongen. Liker du å spille på favorittene, og tenker å sette et langskudd med alle 10 favorittene i runde 1, bør du spille på bookmakeren som gir høyest odds.

Forskjellene er nemlig svært store. Med en innsats på 200 kroner, får du 116.000 kroner utbetalt hos Coolbet om du er så heldig at spillet går inn. Til sammenligning utbetaler Norsk Tipping 60.000 kroner på nøyaktig samme spill med nøyaktig samme innsats.
Andre kjente spillselskaper som Betsson, Nordicbet og Betsafe, utbetaler i underkant av 100.000 kroner for samme spill. Et spill hos Unibet ville gitt en gevinst på ca 90.000 kroner.

Mest spilt denne helgen

 

Sammenlign odds - spill der oddsen er best

Helgens mest spilte objekter er Liverpool, Manchester City og Watford.

Spiller du på disse tre kampene får du 3.05 i odds hos Coolbet. Med en innsats på 200 kroner, utbetaler Coolbet nesten 100 kroner mer enn Norsk Tipping om spillet går inn!

 

 

 

 

 

Sammenlign odds - spill der oddsen er best