Saudi Arabia vil punge ut for City-profil etter Wolves-kjøp

Bernardo Silva (28) har mottatt et lukrativt tilbud fra Saudi Arabia. 

Bernardo Silvas agent, Jorge Mendes, skal ha holdt samtaler med representanter fra Saudi Arabia om muligheten til å lokke 28-åringen vekk fra Etihad Stadium, ifølge The Athletic.

Ifølge nettstedet er det en forventning om at Silva vil avvise muligheten til å spille i Saudi Pro League, men midtbanespilleren holder alle dører åpne.

Barcelona og PSG skal også være interesserte i å hente stjernespilleren, skriver The Athletic.

– Saudi Arabia punger ut 

Det at SPL (Saudi Pro League) prøver å hente Bernardo Silva, som var en nøkkelspiller i Manchester Citys historiske “The Treble”, er en av ligaens mest ambisiøse steg så langt.

28-åringens landslagskollega Cristiano Ronaldo (38) signerte for Al Nassr i januar, mens Al Hilal allerede har blitt enige med Wolverhampton om å hente klubbkaptein Ruben Neves (26) for en ca. 50 millioner pund.

Cristiano Ronaldo wears captain's armband as Al Nassr win on striker's  delayed debut - Eurosport

Al Ittihad fullførte signeringen av Karim Benzema (35) tidligere denne måneden og samme klubb er nå i ferd med å bekrefte ankomsten av Chelsea-legende Ngolo Kante (32).

Ronaldos Al Nassr er også i samtaler med Chelsea om å hente kantspiller Hakim Ziyech (30), melder The Athletic.

Bernardo Silva spilte totalt 55 kamper i alle turneringer for Guardiolas City sist sesong. Den tidligere Monaco-spilleren noterte seg for syv scoringer og åtte målgivende pasninger.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds