Semifinale i ligacupen – Gratis stream

I kveld er det duket for Manchester-derby i ligacupens andre semifinale. Tottenham har allerede sikret seg finalebillett, og møter dermed ett av Manchester-lagene i finalen.

Begge lag har gode sjanser for å sikre seg avansement i kveld. Oddsen på kampen tilsier at det kommer til å bli en utrolig spennende semiifinale.

Kampen ser du gratis på Unibet TV.

Odds på kampen:
H – 3.45
U – 3.75
B – 2.10

Vi holder en knapp på at kampen ender  uavgjort etter 90 spilte minutter, og at lagene må ut i ekstraomganger.

Opprett konto HER for å få tilgang til Unibet TV .

Corona-smitte i City-leiren

Klubben bekrefter at Scott Carson, Cole Palmer og én fra støtteapparatet ha avlagt positive koronatester.

Keeper Scott Carson (35) satt på benken under søndagens kamp mot Chelsea i Premier League, mens unggutten Cole Palmer sist var på benken for førstelaget under kampen mot Newcastle 26. desember.

– De kommer nå til å isolere seg i henhold til protokollen til Premier League og britiske myndigheter for karantene. Alle i klubben ønsker Scott, Cole og alle våre kolleger god bedring og retur til jobb, trening og konkurranse, skriver City i en uttalelse.

Manchester City hadde et smitteutbrudd forrige uke og måtte klare seg uten seks spillere mot Chelsea i helgen. Spillerne som ble satt ut av spill var Ederson, Kyle Walker, Gabriel Jesus, Ferran Torres, Tommy Doyle og Eric Garcia.

Stream kampen Gratis

Du kan streame kampen gratis på Unibet TV. Kampen vises helt gratis gjennom Unibets streaming-tjeneste. Det eneste vilkåret er at du har penger på konto eller aktive spill.