Sergio Aguero ferdig i Manchester City

Manchester City bekrefter på sine nettsider at sergio. aguero forlater klubben etter årets. sesong.

Sergio Agüero har spilt i lyseblått siden han kom fra Atlético Madrid sommeren 2011. Argentineren ble en umiddelbar suksess i Manchester.

Ingen har scoret flere mål i Manchester Citys historie enn Agüero, som før avslutningen på City-karrieren står med 257 mål på 384 kamper.

Agüero forlater City når kontrakten utløper etter sesongen.

– Tiden er fortsatt ikke inne for avskjedsord og taler. Det er fremdeles mye å oppnå med Sergio denne sesongen, og vi ser frem til å se hans bidrag i utfordringene som ligger foran oss, sier Manchester City-direktør Khaldoon Al Mubarak, som bekrefter at det skal bygges en statue av spissen ved siden av Vincent Kompany og David Silva utenfor Etihad.

Det er ikke klart hvor Sergio Agüero skal spille neste sesong, men han har vært koblet til klubber som Barcelona og Chelsea.

Sergio Agüero har kun scoreet tre mål på 14 kamper denne sesongen.

Manchester City leder Premier League suverent og er fortsatt med i kampen om tre ytterligere trofeer;  FA-cupen, Ligacupen og Champions League.

Erling Braut Haaland er blant spillerne som har vært hyppigst nevnt som en mulig erstatter for Sergio Agüero.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.