Sergio Aguero ferdig i Manchester City

Manchester City bekrefter på sine nettsider at sergio. aguero forlater klubben etter årets. sesong.

Sergio Agüero har spilt i lyseblått siden han kom fra Atlético Madrid sommeren 2011. Argentineren ble en umiddelbar suksess i Manchester.

Ingen har scoret flere mål i Manchester Citys historie enn Agüero, som før avslutningen på City-karrieren står med 257 mål på 384 kamper.

Agüero forlater City når kontrakten utløper etter sesongen.

– Tiden er fortsatt ikke inne for avskjedsord og taler. Det er fremdeles mye å oppnå med Sergio denne sesongen, og vi ser frem til å se hans bidrag i utfordringene som ligger foran oss, sier Manchester City-direktør Khaldoon Al Mubarak, som bekrefter at det skal bygges en statue av spissen ved siden av Vincent Kompany og David Silva utenfor Etihad.

Det er ikke klart hvor Sergio Agüero skal spille neste sesong, men han har vært koblet til klubber som Barcelona og Chelsea.

Sergio Agüero har kun scoreet tre mål på 14 kamper denne sesongen.

Manchester City leder Premier League suverent og er fortsatt med i kampen om tre ytterligere trofeer;  FA-cupen, Ligacupen og Champions League.

Erling Braut Haaland er blant spillerne som har vært hyppigst nevnt som en mulig erstatter for Sergio Agüero.

Siste fra Premier League Norge

Tottenhams ferskeste signering

Nord-London klubben har nylig offentliggjort signeringen av Bryan Gil fra Sevilla. Den tjue år gamle kantspilleren ble mandag ettermiddag presentert som Tottenham-spiller på en kontrakt

Varane klar for Manchester United

Avtalen mellom Manchester United og Real Madrid skal være så godt som klar. Fabrizio Romano skriver på twitter at det eneste som gjenstår er noen

Hvor havner Kane i sommer?

I likhet med mygg på en varm sommerkveld svirrer overgangsryktene overalt, og de er vanskelige å unnslippe.  På dagens agenda har vi den spennende overgangssagaen