Shakhtar varsler PL-klubbene: – Han er verdt én milliard

Shakhtar vil ha én milliard kroner for stortalentet Mykhaylo Mudryk (21), ifølge The Athletic.

Flere europeiske storklubber har latt seg imponere over Mykhaylo Mudryks prestasjoner for Shakhtar i årets Champions League-sesong.

Kantspilleren noterte seg for tre mål og to målgivende pasninger i gruppespillet som involverte Celtic, RB Leipzig og Real Madrid.

Five Arsenal transfer targets that could boost their Premier League title  challenge: Mudryk, Tielemans...

Premier League-klubbene Brentford og Everton prøvde å signere ukraineren sist sommer, ifølge The Athletic.

Mudryk har blitt sterkt linket til flere storklubber de siste ukene. Arsenal, PSG, Newcastle og Manchester City skal alle ha vist interesse for stortalentet, ifølge The Athletic.

– Blir ikke billig

Shakhtars fotballdirektør, Dario Srna, poengterer at Mudryk ikke blir billig for interesserte klubber og peker blant annet på Manchester Uniteds Antony i forklaringen på verdien av 21-åringen.

“Markedet avgjører prisen. Antony og Grealish er spillere som kostet rundt én milliard, og for meg, så er ikke Mudryk noe dårligere enn dem. Mudryk har ikke mindre kvaliteter enn dem. Dette har vært de siste to overgangene i løpet av det siste året, fra så og si spillere som spiller i like posisjoner.”, sa Srna.

Mykhaylo Mudryk to Arsenal latest: £87.5m price tag set, Shaktar director  claim, Zinchenko help - football.london

Shakhtars administrerende direktør, Sergei Palkin, har uttalt at Mudryk kun har nådd 60% av sitte fulle potensiale så langt.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds