Simons tips til helgens kamper i Premier League

 

Liverpool – Southampton

Her har jeg lyst til å ta cornere. Liverpool er et angripende lag som får en god del cornere når de spiller på hjemmebane. Southampton har vært gode på den fronten selv de siste kampene på bortebane, der de har fått 7 og 8 cornere alene, med 12 og 13 totalt, mens siste hjemmekamp hadde hele 18 cornere.

Liverpool snitter 7.5 cornere i laget mens Southampton snitter 6.3.

Over 10.5 cornere @ 1.74 Unibet

Tilbud: Sett inn 1000 kroner, spill for 2000 kroner

Arsenal – Newcastle

Arsenal synes jeg har vært gode i det siste, hvis vi ser bort i fra kampen mot Liverpool på bortebane. Arsenal har vært meget solide på hjemmebane så langt i årets sesong, der hvor de har vunnet 6 av 7 kamper.

Newcastle blir nok det svakeste laget de har møtt så langt denne sesongen. De ligger som tabelljumbo og har ikke vunnet en eneste kamp denne sesongen.

Arsenal trenger å slå tilbake etter 4-0 tap borte mot Liverpool, så her har jeg god tro på de på hjemmebane.

Arsenal -1.0 Asian Handicap @ 1.73 Unibet

Burnley – Tottenham

Dette blir en krigekamp for Burnley. De kommer til å prøve å forsvare seg mesteparten av tiden, og de er ikke kjent for å trekke seg i duellene.

Burnley snitter 2.4 kort per kamp, mens Tottenham er flinke til å pådra motstanderen kort. Burnley har fått flest kort i majoriteten av hjemmekampene sine, mens Tottenham har «tapt» eller hatt like mange kort som motstanderen i de 5 siste kampene sine.

Burnley flest kort @ 1.84 Unibet

Chelsea – Man United

Et Manchester United lag ute av form, med treneren nylig sparket, og flere viktige spillere ute i Greenwood, Maguire, Pogba og Varane. Chelsea er med i diskusjonen om å være verdens beste lag for øyeblikket.

Chelsea leder Premier League etter 12 runder med målforskjellen 30-4, de har imponert meg stort denne sesongen og jeg tror de vil vise at de er det beste laget i England denne sesongen ved å slå Manchester United på hjemmebane.

Chelsea -1.0 Asian Handicap @ 2.00 Unibet

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds