Simons tips til midtukekampene

 

Newcastle – Norwich

Det første spillet jeg tar i runde 14 er i bunnkampen mellom Newcastle og Norwich. Newcastle er på 2. plass over lagene i Premier League med flest kort i kampene sine. Jeg kan se for meg at dette blir en «krig», der hvor begge lagene føler de har en sjans til å vinne, der hvor dette er en såkalt «6 poengskamp» som er ekstra viktig for begge lagene i nedrykkskampen. Linjen er lav, men vi får god verdi i oddsen. 

Newcastle har hatt 4+ kort i 9/10 siste kamper, med et snitt på 5.6 per kamp.

Norwich har hatt 4+ kort i sine 8 siste kamper med et snitt på 5.4 per kamp

Over 3.5 Kort @ 1.58 Unibet

Registrer deg HER: Sett inn 1000 kroner, spill for 2000 kroner. 

Leeds – Crystal Palace

Jevn kamp på nedre halvdel. Crystal Palace er i god form der hvor de bare har tapt 1 av de siste 8 kampene, men de har scoret i alle 8. Borteformen er også imponerende med 2 scoringer mot både Arsenal West Ham og Manchester City, til og med 3 mot Burnley. Leeds har spilt 6 hjemmekamper denne sesongen, og har kun ikke scoret mot Liverpool. 

Begge lagene har scoret i 69% av kampene til Leeds denne sesongen, mens begge lagene har scoret i 6 av Crystal Palace sine siste 8 kamper. To lag som ikke er på sitt aller sterkeste defensivt mot hverandre, gjør at jeg tror vi kan forvente mål her. Fin odds får vi også.

Begge lagene scorer @ 1.74 Unibet

Southampton – Leicester City

Southampton har skuffet veldig denne sesongen. De kommer fra 2 tap mot Liverpool og Norwich, og ligger på 15. plass på tabellen. Leicester vant som kjent 0-9 borte mot Southampton for 2 år siden, mot de har ikke tapt borte mot Southampton på 4 år.

Jeg ser ikke helt hvordan Southampton er favoritt i denne kampen. Leicester er i fin form og har scoret 7 mål de siste 2 kampene sine. Jeg tror Leicester vinner her, men jeg kjører den sikre varianten med dobbelsjanse isteden. 

Leicester eller Uavgjort @ 1.58 Unibet

 

Everton – Liverpool

Merseyside derbyet kunne ikke kommet på et verre tidspunkt for Everton, som er i grusom form om dagen. De kommer rett fra et tap borte mot Brentford, og før det har de heller ikke vunnet på 9 kamper.

Liverpool er i veldig god form og kommer fra 4-0 mot Southampton, 2-0 mot Porto og 4-0 mot Arsenal. Liverpool har vunnet 8 av sine 10 siste kamper og 5 av sine 6 siste bortekamper. 8 av de siste seierne er det kun mot Atlético Madrid de vant med 1 mål, resten med 2 eller mer.

Når Liverpool først vinner, så vinner de overbevisende.

Liverpool -1.5 Asian Handicap @ 2.10 Unibet

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds