Siste: Mohamed Salah nær ved å signere ny kontrakt

En lang usikkerhet er i ferd med å finne en løsning til det beste for Liverpool. Mohamed Salah er nær ved å signere en ny kontrakt.

John Richardson i Daily Mirror skriver de ordene som alle Liverpool-supportere har ventet så lenge på; Mohamed Salah har bestemt seg for å signere en ny kontrakt. Liverpools norske supporterklubbs nettside, liverpool.no, gjengir nyheten fra Mirror i kveld.

Forhandlinger i stå

Kontraktsforhandlingene mellom Salahs representanter og Liverpool var godt i stå etter at Liverpools storscorer sa klart i fra at han ikke følte seg verdsatt og at han ikke hadde en lønn som står i stil med den stillingen han har i klubben.

Salahs representanter har flere ganger gjort narr av tilbudet som lå på bordet, men dette har tydeligvis ikke klubben brydd seg nevneverdig om.

Liverpool la fram et tilbud og det er dette Salah nå har bestemt seg for å skrive under på, ifølge den engelske tabloidavisen.

Dersom dette stemmer, så kunne ikke avgjørelsen ha kommet på et bedre tidspunkt, nå når Liverpool skal i gang med avgjørende kamper både i ligaen, FA-cupen og Champions League. Salahs navnetrekk vil være en stor boost.

Ifølge Mirror Online endret Salah mening etter all omtanken han har fått, blant annet etter tap i Afrikamesterskapet og nå sist etter VM-exiten for Senegal og alle Liverpool-supportere som nesten har stått på knær for sin toppscorer for at han skal skrive under.

Skal man tro Richardson, så har Salah bestemt seg for å fire på sine lønnskrav, mot at Salah får en kontrakt på ett ekstra år i forhold til de tre årene som har vært diskutert så langt. Dette vil bety at egypteren vil være rød til han er 34-35 år, i praksis resten av sin karriere.

Det begynte å blinke et lys for Salah i forhold til å vente i det lengste med å skrive under. Når han nå skriver under, hvis dette medfører riktighet, så tas han helt inn i varmen igjen. Salah ligger godt an til å bli toppscorer i Premier League og også til å bli en av Liverpools toppscorere gjennom alle tider, i klasse med Roger Hunt og Ian Rush.

Ingen suksess

Det har vært flere tilfeller av spillere som har forlatt Liverpool, som ikke har hatt suksess i sine nye klubber. Gode eksempler på dette er Philippe Coutinho som gikk til Barcelona og nå sist Gini Wijnaldum som valgte de store pengene i Paris Saint Germain. Ingen av disse har oppnådd spesielt stor sportslig suksess etter at de valgte bort Anfield som hjemmebane.

I praksis er en signering av kontrakten for en ny spiller å regne for Liverpool. Slike målgarantister i hans klasse henger jammen ikke på trær. Nå fortsetter han, til en litt mindre sum, men veldig fornøyd tross alt. Salah har nemlig hele tiden fortalt at han er lykkelig i Liverpool og ikke har hatt noen planer om å forlate klubben.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds