Siste nytt fra lagenes pressekonferanser

Arsenal:
Arteta håper at Ødegaard kan starte helgens kamp. Ben White blir ikke klar. Partey og Nketiah kan bli klare etter landslagspausen, og Gabriel er tilbake i trening og kan bli klar til helgens kamp. Bellerin, Bukayo Saka og Tierney er alle tilgjengelige for helgens tropp.

Aston Villa:
Ollie Watkins er tilbake i trening i dag, og kan være klar til helgens kamptropp. Leon Bailey, Bertrand Traore, Sanson og Keinan Davies er ute. Wesley drar sannsynligvis på lån til Club Brugge.

Brentford:
Mathias Jensen nærmer seg å bli kampklar, det samme gjelder Ethan Pinnock.

Brighton:
Maupay er tilbake i trening, og Potter håper han vil være klar til helgen. Welbeck er sannsynligvis tilbake på benk.

Burnley:
Vydra og Westwood er tilbake i trening og blir snart kampklare. Aaron Lennon har også signert for klubben etter å ha trent med de en stund og er også kampklar.

Chelsea:
Loftus-Cheek er tilbake i trening etter Covid, mens det forventes at Pulisic er ute i helgen.

Crystal Palace:
Milivojevic er ute. Det er også langtidsskadde Olise, Eze og Ferguson.

Everton:
Fabian Delph har et problem med skulderen. Moise Kean er også ute, og Iwobi fikk en liten skade i midtuken og er usikker.

Leeds:
Diego Llorente er tilgjengelig etter at han fikk noen minutter i midtuka, det samme gjelder Adam Forshaw. Kun Robin Koch er ute hos Leeds.

Leicester:
Rodgers bekrefter at Vestergaard ikke blir klar til helgens kamp grunnet en kneskade, noe som medfører at Amartey sannsynligvis spiller til helgen. Mens Ryan Bertrand er tilgjengelig etter å ha vært ute med COVID. Evans er sannsynligvis tilbake i trening neste uke, mens Ayoze Perez er suspendert i tre kamper.

Liverpool:
James Milner er eneste spiller som er ute, da Robertson er tilbake i trening, og kan også starte mot Chelsea.

Manchester City:
Benjamin Mendy er suspendert fra klubben grunnet voldtektsanklager. De Bruyne er på bedringens vei, men blir ikke klar til helgens kamp.

Manchester United:
Scott McTominay har blitt operert grunnet en lårskade og vil være ute en liten stund. Rashford, Telles og Dean Henderson er fortsatt ute, mens Cavani er tilbake i full trening. Solskjær kan ikke bekrefte om Varane starter eller ikke.

Newcastle:
Saint-Maximim er OK, selv om han fikk en liten skade i midtuken. Dummett er snart tilbake i trening. Shelvey er fortsatt ute, mens Hayden er usikker.

Norwich:
Placheta har vært ute grunnet Covid, og kan være tilbake etter landslagspausen. Tzolis og Sargent er 50/50. Mens Bali Mumba er ute.

Southampton:
Stuart Armstrong og Will Smallbone er eneste skader hos Southampton. Southampton har også signert en ny midtstopper, Lyanco, fra Torino, men han vil ikke være klar til helgens kamp.

Tottenham:
Nuno hinter til at Kane kan starte mot Watford.

Watford:
Juraj Kucka er tvilsom til helgens kamp. Ben Foster har fått en hamstringskade, mens Joao Pedro er tilbake i trening. Nathaniel Chalobah er i samme situasjon som Pedro. Mens Dan Gosling og nysignering Ozan Tufan er ute av helgens tropp.

West Ham:
Ingen skadenytt herfra, bortsett fra at Masuaku fortsatt er ute.

Wolverhampton:
Boly og Mosquera er tilbake i trening.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds