Siste nytt i Premier League

 

Ceballos hyller Liverpool

Dani Ceballos tok Arsenal med storm tidlig denne sesongen, men midtbanespilleren falt gjennom mot Liverpool på Anfield. I kampen etter mot Tottenham ble Ceballos benket.Siste nytt i Premier League

Nå innrømmer Ceballos at han ble sjokkert over det som møtte ham mot Liverpool.

– Jeg har aldri sett noe lignende av det jeg fikk se på Anfield. Jeg har ikke sett et lag som spille bedre, måten de presset på og hvordan supporterne løftet dem, sier Dani Ceballos til The Guardian, og fortsetter:

– De tar luften fra deg. Du bruker så mye tid på å forsvare deg, og når du først får tak i ballen og får muligheten til å puste, er de på deg med en gang. De er veldig godt drillet.

Liverpool har startet sesongen med fire strake seirer og topper Premier League med to poeng ned til Manchester City.

Dommersjefen innrømmer fire feil

Siste nytt i Premier League

Etter kun fire serierunder er VAR blitt et heftig samtaleemne, det ble det også under et møte for klubblederne i Premier League torsdag. Der la dommersjef Mike Riley frem det foreløpige VAR-regnskapet. Det viste følgende:

  • 227 hendelser er undersøkt av VAR
  • 6 hendelser på banen er gjort om etter bistand fra VAR
  • 10 avgjørelser burde blitt gjort om

Riley forteller til Sky Sports at det er fire hendelser hvor VAR burde vurdert dommerens avgjørelse til å være en klar og åpenbar feil.

  1. Scoringen til Fabian Schär for Newcastle mot Watford burde blitt annullert som følger av en hands.
  2. Leicesters Youri Tielemans burde blitt utvist for stemplingen av Bournemouths Callum Wilson.
  3. David Silva burde fått straffe etter at Jefferson Lerma tråkket ham på foten inne i sekstenmeteren.
  4. West Hams Sebastien Haller burde hatt straffe etter en takling fra Norwich-spiller Tom Trybull.

 

Hodebry for Solskjær

Ingen Pogba eller Martial

Samtidig må Solskjær klare seg uten en rekke profilerte spillere. Det bekreftet han på pressekonferansen fredag.

– Det har vært travelt på behandlingsrommet. Vi vet ikke helt hvem som blir klare. Aaron (Wan-Bissaka) og Jesse (Lingard) blir kanskje klare. Det er de to som måtte melde forfall, men jeg kan ikke love at de blir klare heller. Pogba blir ikke klar med mindre han på mirakuløst vis har restituert seg over natten. Han har ikke vært klar til å trene 100 prosent, sier Solskjær, som heller ikke kan regne med Anthony Martial mot Leicester.

Rodgers-tabellen er dårlig nytt for Solskjær

Ole Gunnar Solskjærs eventyrlige start som Manchester United-manager førte lenge til at de røde djevlene var best i England under hans tid i klubben, men nå er det andre relativt nyansatte managere som regjerer.

Før Old Trafford-oppgjøret mot Leicester lørdag, er det nemlig verdt å merke seg at motstandernes manager, Brendan Rodgers, har fått en kjempestart på sin karriere hos bortelaget.

Wenger og Cole avskriver Manchester United

– Det er potensial der, men de har ikke funnet den kollektive løsningen, sier Wenger om Manchester United i intervju med beIN Sports.

Han ledet Arsenal i 22 år – noe som ga blant annet tre Premier League-titler. Nå følger 69-åringen fotballen som TV-ekspert. Og han er ikke overbevist over United-troppen.

– Kanskje spillerne ikke er modne nok til å bære et lag som United sammen. Man føler at det er noe der, men at de ikke er klare. Når jeg ser United spille nå, så er de ikke kandidater til å vinne tittelen, slår Wenger fast.

Det samme mener Andy Cole, Solskjærs tidligere lagkamerat i United.

– United er fortsatt noen få år unna. De må bare prøve å forbedre seg og få bedre spillere, sier Cole, som mener Liverpool og Manchester City er langt foran, til Sky Sports.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds