Siste om Grealish og Maddison

Jack Grealish (£7.7m) sto over kampen mellom Aston Villa og Leicester, og brøt med det en lang rekke kamper fra start for Aston Villa. De siste 48 kampene Aston Villa har spilt i Premier League har faktisk Grealish vært med fra start.

Dessverre ble det i helgen klart at han sliter med en skade. Athletic-journalist Gregg Evans mener han kommer til å miste kommende helgs kamp mot Leeds, og BBC-journalist Simon Stone mener det kan gå så langt som en måned uten spilletid for venstrevingen med den flotte frisyren.

Aston Villa-manager Dean Smith kommenterte situasjonen etter tapet mot Leicester, hvor han blant annet sa at Grealish forhåpentligvis er tilbake allerede til kampen mot Leeds.

– Jack var ikke i hundre på fredag ettermiddag og vi tok ham derfra ut fra trening, sjekket ham opp, og konkluderte med at han ikke burde spille kampen (mot Leicester), forklarte Smith.

– Det er snakk om en gammel skade som har blusset opp. Det kommer ikke til å være snakk om et langsiktig skadeopphold, men for øyeblikket hører jeg bare på det medisinske personellet og Jack selv, fortsatte Smith.

– Vi kommer til å ta det kamp for kamp, ja. Hvis jeg er optimistisk er han kanskje tilbake til kampen mot Leeds, og hvis ikke da; så forhåpentligvis mot Sheffield United, men jeg vurderer det ut fra hva jeg får høre fra det personellet og Jack, avsluttet Smith.

Allerede nå er Grealish den mest solgte spilleren på Fantasy Premier League i overgangsvinduet før runde 26.

Leicester-stjerne James Maddison (£7.3m) har virkelig begynt å yppe seg med de store, og leverer nå målpoeng som Mike Dean deler ut gule og røde kort. I kampen mot Aston Villa fikk han seg en trøkk og ble byttet av etter 64 spilte minutter.

Maddison rakk å score før han ble byttet av, men det var skumle scener på Villa Park da han pekte mot hoften han har slitt så mye med fra før av.

– Han sleit med hofta forrige sesong. I dag følte han noe i det området da han tok en corner, og som et forebyggende tiltak byttet vi ham ut og kommer til å følge situasjonen nøye, forklarte Brendan Rodgers etter kampen.

Mens det gjenstår å se om skaden tar ham ut av spill er det ikke nødvendig å selge ham ennå, selv om mange har pekt seg ut Harvey Barnes (£6.8m) som erstatter allerede nå.

I skrivende stund er han i alle fall den mest kjøpte spilleren i vinduet før runde 26.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds