SISTE: Sancho enig med Manchester United

I følge den tyske avisen BILD, skal Manchester United være enige med Jadon Sancho om en femårsavtale.

I følge ryktene skal Sanchos lønn ligge på rundt 250.000 pund i uken, nærmere 3 millioner norske kroner.

Om ryktene stemmer, blir han Manchester Uniteds tredje best betalte spiller. Bare slått av  David De Gea og Paul Pogba, som har en ukelønn på hhv. 350.000 og 300.000 pund.

Sancho koster en milliard

Manchester United and Dortmund fortsatte samtalene angående en overgang for Jadon Sancho i dag. Manchester United har vært interessert i den engelske vingen lenge, men nå ser det ut til at klubbene nærmere seg en avtale.

Overgangssummen forventes å ligge på 100 millioner Euro som skal betales i tre omganger + 20 millioner Euro i “performance-related add-ons.” 

Kilde: @FabrizioRomano

Dortmund bekreftet møte allerede i 2019

SISTE: Sancho enig med Manchester UnitedDortmunds sportsdirektør Michael Zorc bekreftet at klubben var i møte med representanter fra Manchester Uniteds klubbledelse for å diskutere en potensiell overgang for stjerneskuddet Jadon Sancho.

Det kommer frem i dokumentaren «Inside Borussia Dortmund» som vises på strømmetjenesten Amazon.

Ville ikke selge

I episode tre vises en samtale mellom Zorc, Matthias Sammer, Sebastian Kehl og Dortmunds klubbformann Hans-Joachim Watzke. Der bekrefter sportsdirektør Zorc at Dortmund var i samtaler med Manchester United om Sancho.

– Akkurat nå er Sancho sterkt ønsket av Manchester United. Vi har vært i diskusjoner med klubben sammen med mine konsulenter, sier Zorc, ifølge The Daily Mail.

Dortmund ville imidlertid ikke gi slipp på 19-åringen.

– Et møte har funnet sted. Manchester United inviterte mine rådgivere. Men det blitt gitt beskjed om at uansett hvor mye penger United er villig til å legge på bordet, så vil ikke vi selge ham i sommer, forteller Dortmunds sportsdirektør

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds

%d