Skadetrøbbel: Fire viktige Liverpool-spillere måtte stå over trening

Trent Alexander-Arnold, Thiago Alcantara, Ibrahima Konate og Darwin Nunez var alle fraværende fra Liverpools treningsøkt torsdag morgen.

Kvartetten har alle slitt med skader de siste ukene og ser ut til å ha gitt sjefen Jurgen Klopp en stor hodepine før Premier League er tilbake. Liverpool reiser til Wolves lørdag lunsjtid i sin første kamp etter landslagspausen.

Hissig van Dijk får utvidet karantene

Men deres gode start på den nye sesongen ser ut til å bli ødelagt av en utvalgskrise i forsvaret. Kaptein Virgil van Dijk er suspendert etter at karantenen ble utvidet på grunn av utbruddet mot dommeren John Brooks.

Flere spillere usikre til Wolves-kampen

Vikarkaptein Alexander-Arnold haltet ut av seieren mot Aston Villa uken etter med en hamstringskade. Han måtte trekke seg fra Englands landskamper, og det ser ut til at han er i et kappløp mot tiden for å kunne spille mot Wolves.

Klopp hadde tonet ned omfanget av høyrebackens problem etter seieren over Villa. Men at Alexander-Arnold var fraværende fra treningen antyder at han har fått et tilbakeslag.

Thiago har jobbet seg tilbake til form etter en hofteoperasjon i sommer. Klopp bekreftet at han returnerte til lags trening forrige måned, men hans fravær torsdag antyder at han har hatt tilbakeslag.

Konate har mistet Liverpools to siste kamper før landslagspausen på grunn av en lårskade og ble ikke tatt ut til Frankrike. Med både ham og Alexander-Arnold i fare for å være klare, kan Klopp bli tvunget til å eksperimentere i forsvaret.

Det kan bety at Joe Gomez kommer inn som høyreback med Joel Matip og Jarell Quansah i midtforsvaret.

Nunez sliter med muskelsmerter

Nunez’ fravær torsdag vil også være et stort slag, da angriperen begynte å finne formen like før pausen.

Han scoret to mål for og snudde kampen mot Newcastle før han noterte en assist i seieren over Villa. Men angriperen ble byttet ut ved halvtid i Uruguays kamp mot Ecuador.

Trener Marcelo Bielsa avslørte at Liverpool-stjernen hadde slitt med muskelsmerter som tvang ham til å bli byttet ut. Uruguay tapte VM-kvalik kampen, etter å ha slått Chile helgen før, en seier der Nunez spilte en viktig rolle.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds