Sky-ekspertene deler sine PL-spådommer – tror United havner over Arsenal

Sky-ekspertene Jamie Carragher og Gary Neville har delt sine Premier League-spådommer midtveis i sesongen.

De to tidligere Premier League-spillerne holdt sitt kjente “Monday Night Football” show da Tottenham tok alle tre poengene borte mot Fulham mandag kveld.

Etter kampen fikk Neville og Carragher i oppgave å spå den andre halvdelen av årets Premier League-sesong. Resultatene har skapt reaksjoner blant de britiske seerne.

Her er duoens spådommer:

MNF predictions NEv and Carra

Neville og Carragher er uenige om hvem de tror stikker av med Premier League-pokalen. Carragher tror nåværende ligaleder Arsenal løfter trofeet. – Det handler ikke bare om avstanden på tabellen, men jeg synes Arsenal virker veldig overbevisende, spesielt i de store kampene, sa han.

Ex-United-spiller Neville er ikke like overbevist over London-klubben. 47-åringen spår at begge Manchester-klubbene havner over The Gunners på tabellen, og at Guardiolas City forsvarer tittelen. – Jeg har sagt at jeg tror United havner over Arsenal, og det står jeg på, sa Neville.

Arsenal can't win EPL title - Gary Neville says

Ekspertene tror begge at Manchester Citys Erling Braut Haaland stikker av med “årets spiller” prisen, men Carragher peker også på Haalands landslagskamerat Martin Ødegaard som en sterk kandidat. – Jeg tror alle spillerne stemmer på Haaland, men Ødegaard har også vært sensasjonell. Han er den spilleren som er nærmest Kevin De Bruyne, forklarte Liverpool-legenden.

Formueshopp for Haaland og Ødegaard – topper listen over idrettsstjernene -  VG

 

Duoen er også enige om at de tror Arsenal-manager Mikel Arteta stikker av med “årets manager” prisen. – Man snakker om unge managere som tar steget mot å bli “supermanagere”, som GuardiolaKloppConte – seriemestere, men det er veldig vanskelig. Men, Arteta har en utrolig mulighet. Hvis du vinner ligaen med Arsenal så er du plutselig på radaren til klubber som Real Madrid og Barcelona, uttalte Neville.

 

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds